Tej- és tojásfehérje érzékeny vagyok. Milyen fehérjét ajánlotok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 21:29
2/3 anonim válasza:
Sok megoldás nem maradt, beef, szója, búza, borsó, spirulina.
3/3 anonim válasza:
szója.. jól van :)
Nem, az allergiákat nagyon sokszor az elfogyasztott glutén, lektinek, tejtermékek okozzák. Előbb ezektől próbáljunk megszabadulni, aztán nézzük meg hogy megmarad-e mondjuk a tojás érzékenység! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!