Hogy vehetném rá magam a futásra?
56kg voltam nyári szünet elején, ami amúgy is sok a magasságomhoz(160cm) és most 58kg vagyok...és tudom, hogy ez így nem mehet tovább...
Nagyon rosszul érzem magam így, de egyszerűen nem tudom rászánni magam a kocogásra.. reggel nemtudom rávenni magam hogy kikeljek az ágyból korán, a futás miatt, este meg nemigazán biztonságos.
Ha lenne valaki akkor tudom , hogy könnyebb lenne, nah de nincs senki aki eljönne velem:S
Ti hogy szántátok rá magatokat?? vagy csak én vagyok ennyire lusta, és nekem ennyire nehéz csak?:S
Én a barátnőimmel kezdtem el futni. Eleinte nehéz volt.
Kár, hogy nem tudsz senkit megkérni...
Kutyád nincs? :)
De egyedül is szoktam lejárni.
Ha elkezded a futást, akkor néhány jótanács:
- egyszerre ne akarj sokat, eleinte pár 100 méter futás, utána séta, és így tovább. Kb. fél óráig minimum.
- később már menni fog több futás és kevesebb séta
- nem sokára nem lesz már olyan dögmeleg napközben sem, délután is futhatsz, 5-6körül járunk mi is, ha lehet ne a napon fus, árnyékos helyen... park ilyesmi
- vigyél magaddal vizet, tedd le valahová, ha tudod, és így alakíts, hogy séta közbe tudjál kortyolni
- legalább 2naponta járj le!!
- amúgy meg csak valós elhatározás kérdése
- vigyél zenét, és próbálj elmerülni abba, ha elkalandozik a gondolatod a futásról akkor könnyebb :D
Nekem is a kutyasétáltatás futással módszer vált be. Illetve az elhatározás, hogy meg tudom csinálni!
Egyébként pont olyan magas vagyok, mint te, és én is 58 kg-mal kezdtem, most csak 55 vagyok. :) Hajrá!
Háát a probléma az hogy nincs kutyám:D
Bérletre meg nemigazán van pénzem sajnos:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!