Tudom, nem szép ha egy lány neki áll verekedni, de én megszeretnék tanulni. Hogyan kezdjem?
Figyelt kérdés
Önvédelem miatt.Nem egyszer,sem kétszer jártam úgy,hogy szórakozóhelyen belém kötöttek idegen csajok csak úgy!Nem volt semmi,csak majdnem!1 hónapja járok konditerebe,de szeretnék jól ütni.Hogyan csináljam?2012. okt. 23. 00:23
11/17 anonim válasza:
ökölvívással mennél talán a legtöbbre.
a legjobb önvédelem a megelőzés.
kiütöd a fenébe,mielőtt mozdulhatna,kibontakozna.
passzív önvédelemben is a legjobb,mert felkeményedhet elég jól a tested,alkarod,vállaid az edzések alatt.
meg alapól is.
az utcai bunyó ökölharc.
ezt meg ökölvívó edzésen tudod a legjobban elsajátítani.
12/17 anonim válasza:
A boxot ajánlom én is. Még sosem verekedtél am?
13/17 A kérdező kommentje:
egyszer igen,méghozzá fiút.:D akkor kaptam rá,hogy lehetne ezt jobban is :P
2012. okt. 25. 09:35
14/17 anonim válasza:
Hát ha megversz egy fiút, akkor jól tolod máris :D Miért verekedtetek és mennyire volt komoly bunyó?
15/17 A kérdező kommentje:
Barátnőm volt pasija volt.. kevert,kavart,kapott.:D
2012. okt. 25. 20:48
16/17 anonim válasza:
Na melyik sportot választottad végül? :)
17/17 anonim válasza:
Nem azért mondom lány ne verekedjen .
Mert megvered hívja a vadállat pasiját és elkeni a szád.
A cigányokra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!