Hogyan lehetne otthon fegyverem? (pl. maroklőfegyver, vadászpuska)
Szeretnék vadászni és érdekelne hogy hogy intézhetném el hogy legyen vadászpuskám.Plusz egy maroklőfegyver mennyibe kerülne vagy hogy tarthatnák otthon?Szeretem a fegyvereket óriási késgyűjteményem is van és ez is érdekelne! :)
A válaszokat előre is köszönöm!
dirtboy-t én is felpontoztam, de r*hadjon ketté, aki csak úgy lepontozott engem is.
Kérdező: de miért Amerikából akarsz rendelni? Kimész egy piacra és ott is vehetsz, ha nem mozogsz olyan körökben, akkor ez is egy megoldás.
Nem mozgok olyan körökben..De milyen piacra?Ott átvernek nem?
Én nem játékpisztolyra meg plasztik szarságokra gondoltam hanem rendes éles fegyverre!
sehogy ne rendelj az usából,attól hogy ott legális itt még nem az és nem az számít hogy ahonnét rendelsz ott legális e hanem az hogy itthon legális e.
itthon ha lekapcsolnak fegyver birtoklásért akkor igencsak megjárod,szerintem nem éri meg illegálisan tartani fegyvert,semmi értelme.
használni nem használhatod,hordani nem hordhatod,veszéllyel van a családtagjaidra is éles fegyver van a házban.
ne vegyél szerintem
a magyar fegyver mániások sem éles fegyvert gyűjtenek mert nem a sitten karnak kikötni.
gáz pisztolyokat szoktak gyűjteni,főként olyanokat amik élesből lett átalakítva,és nem csak pisztoly van ilyen gépfegyverek is.
így már legális a tartása és mivel úgy sem használhatnád ezért szerintem teljesen mindegy hogy éles vagy sem úgyis csak nézegetnéd meg néha tisztogatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!