Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha én 14-éves vagyok vehetek...

Kikjj kérdése:

Ha én 14-éves vagyok vehetek valamilyen formában szülői engedéllyel vagy máshogy egy airsoft fegyvert?

Figyelt kérdés

2012. okt. 15. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
persze airsoft.hu vagy mi mind1 (google.hu) szüleid megveszik aztán odaadják neked :) ha te veszed akkor meg oda adod nekik a pénzt. de csak párszázezer forint.
2012. okt. 15. 19:52
 2/5 Jakus Tamás ***** válasza:

Először a kérdésre.

igen vehetsz. Bármelyik bolt kiszolgál téged vagyy a szüleidet. DE! csak 16 éves kortól és akkor is írásos szülő engedéllyel vehetsz részt bármilyen airsoft játékon.

És most a hozzászólónak üzennék:

NORMÁLIS VAGY?? :O

pár százezer??

Nem aranyból vagy platinából vannak ezek a fegyverek.

30 ezer ft-ért már lehet több évig tartósan működő minőségi fegyvert venni.

Nekem pl 65e ftért van eladó mesterlövész felszerelésem.

2012. okt. 16. 11:11
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat én kinéztem egy mesterlövész fegyvert

28000

gondolom jó első fegyvernek

2012. okt. 16. 14:05
 4/5 hun46y3 ***** válasza:

NE TEDD!!!

Beleesel a legszebb csapdába!

1- 28.000-ért nem fogsz rendes airsoft snipert kapni... A mesterlövész kategória minimum 40-től kezdődik!

2- Mesterlövész. Mindenki mesterlövész akar lenni, mert az olyan jóóóó. Nem... A mesterlövész szerepkör a LEGNEHEZEBB, LEGUNALMASABB ÉS LEGKEVÉSBÉ SIKERES szerepkör egy kezdő számára! Nem olyan, mint a filmekben, hogy leülsz egy fa tetejére és szép nyugodtan kiszedegeted az ellent a pálya másik feléről. Komolyan ez a legnehezebb típus, és konkrétan kiröhögnek és nem fognak játszani engedni, ha tizennégy évesen beállítasz, hogy te sniper akarsz lenni.

Nem cikizni akarlak, tényleg, mint jótanács: Ne tedd!

[link]

Akkor gondolkozhatsz mesterlövész szerepkörön, ha már legalább egy éve aktívan játszol és ismered az airsoft minden mozzanatát.

És egy egyszerű ok: Mesterlövész fegyvernek 400 és 600 Fps között van a torkolati sebessége. Ilyen mesterlövész fegyvert csak 18 év fölött használhatsz.

Mielőtt vásárolgatsz, kérlek nagyon alaposan nézz körül, olvass sok fórumot, cikket.

És kérlek, őszintén kérlek! Ezzel kezdd:

[link]

2012. okt. 16. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:

1.

40.000? Egy értelmes springes (rugós) mesterlövész puska a rajta lévő felszerelésekkel alsó hangon is 100.000-be kerül :D

Kell egy alap fegyver: Tokio Marui VSR10/VSR10 G-Spec vagy JG Bar 10. Esetleg még az SVD Dragunov de azt is csak azért mert egy csomó AEG cucc jó bele (ami egyben a hátránya is). Van még 1-2 de azok itthon nem elterjedtek.

Valamelyiket megveszed, kibelezed az egészet (ha marui akkor a hop-up kamra és a cső maradhat) csak az elsütőszerkezet alsó hangon 25.000 és ez még csak EGY alkatrész volt.

Te meg megveszed 28.000-ért azt a fegyvert, veszel rá néhány ezer forintért valami távcsövet a kínai piacon, és lesz egy távcsöves kapanyeled amit max. 5 játék után el akarsz adni, és csak harmadáron tudsz túladni rajta. Van pár mazoista aki mégis megtartja őket mert van a fegyverben valamennyi "hitük", de ennyi.

Komolyan ne vedd meg, 3,5 éve Airsoftozok, rengeteg ilyet láttam már.

Kell egy értelmes nagylátószögű távcső, meg egy bipod sem ártana alá.

2.

Te 14 évesen semmilyen formában nem vásárolhatsz airsoft fegyvert. Ugyanis ezek a fegyverek légfegyvernek minősülnek, 18 év alatt nem lehet őket megvásárolni.

3.

A MASZ-ba nyíltan benne van hogy 16 év alatt semmilyen formában nem lehet airsoftozni. 16-18 év között pedig kell egy szülői nyilatkozat.

4. 3,5 éve airsoftozok, abból kb. 1 éve különböző mesterlövész feladatokat látok el. Még én sem merem bevállalni a springes puskát mert baromi nehéz játékstílus, pedig már régóta fontolgatom. Egy m14 AEG-et használok.

Ha akarsz venni airsoft fegyvert akkor gyűjtsél még, vagy vegyél használtan egy AEG-et. 28.000-ért már lehet kapni aránylag normális AK-t talán. 35.000-ért pedig tudsz venni egy JG MP5 SD5-öt (újonnan ez a legolcsóbb fegyver amit még megéri megvenni)

2012. okt. 18. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!