Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés, fehérjepor?...

Testépítés, fehérjepor? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A power proteint fogyaszthatják laktózérzékenyek, és gyomorproblémákkal küzdők?? Mert úgy láttam, hogy nincs benne szénhidrát ami azt jelenti, hogy laktóz sem.

Az úgy jó lenne, hogy reggelire és vacsorára power protein zabpehellyel és ezen kívül négy étkezés csirke, rizs, zöldség és edzés utánra dupla adag dymatize iso-100 + biotech usa carbox?

Válaszokat előre is köszönöm.

2012. okt. 14. 11:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És azért gondoltam erre a termékre, mert olcsó ennél többet nem igazán tudok kiadni egy hónapba, maximum még a soy pro-n gondolkoztam de ezt jobbnak láttam estére a casein, reggelre meg a tejsavó miatt.
2012. okt. 14. 14:02
 12/16 dirtboy ***** válasza:
ilyenekre ne alapozz,a power proteint kezeled szója protein ként.
2012. okt. 14. 14:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Tehát akkor inkább vegyek soy pro-t?
2012. okt. 14. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Még egy szója halmaz.

4500g = 8.500Ft.

Az arányok itt legalább közölve.

[link]

2012. okt. 14. 18:57
 15/16 dirtboy ***** válasza:

hátha a tejsavó izolátum kizárva akkor vagy szóját veszel vagy kipróbálod a kevertet hogy hogy reagálsz rá.

szóba jöhet még tojás protein valamint marha protein is de ezek persze mind drágábbak mint a kevert és a tiszta szója,viszont a tejsavótól olcsóbbak.

2012. okt. 14. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem veszitek észre :D palira vesz a csávó :D

edzés utánra dupla adag dymatize iso-100 :D

cirka 20rongyért az nem drága :D

ennél többet nem igazán tudok kiadni egy hónapba :D

csórikám: most van léd vagy szájkarate van :D

edd a disznótápos szója sza:::rt :D

2012. okt. 14. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!