Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mivel lehetne helyesíteni a...

Mivel lehetne helyesíteni a testépítésben használt fehérjeporokat?

Figyelt kérdés
Mint pl.: a szénhidrátot szőlőcukorral.Azt tudom hogy a csirkemellbe,marhában sok a fehérje de most nem ilyenekre gondolok.

2012. márc. 16. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Az FLP természetes alapú Lite porai jól használhatók a testépítésben is,Sok jó tapasztalat van velük.
2012. márc. 16. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Tojásfehérje stb. Mindenképpen valami fehérje gazdag hússal vagy élelmiszerrel lehet pótolni. Azt is abból készítik. A legtöbben a csirkemellet javasolják mert kevés benne a szénhidrát de sok a fehérje. Legalábbis testépítő ismerőseim feszt rizst és csirkemellet esznek.
2012. márc. 16. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Tojás sárgája és fehérje együtt! Rántotta, tükörtojás stb. formájában! (A tojásfehérje nem a fehérjetartalmat jelzi, hanem a színét.):D
2012. márc. 16. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok. Ha ez 3. nekem szólt akkor tudom. De van aki azt mondja hogy a sárgájában több a kalória.
2012. márc. 17. 23:17
 5/7 snack16 válasza:

Hát elég nehéz dolgod lessz, hiszen a tejsavó a leggyorsabb és leghatékonyabban emészthető fehérje forrás amit elegendő mennyiségben elég nehéz lenne bevinni. Biztos attól félsz hogy "koksz",de ez egy marhaság, az koksz amit boltba nem kapsz meg és a por "ugyan úgy fehérje mint ami a húsba van csak koncentráltabban"(azaz nem kell megenned egy fél marhát). Szénhidrátot helyettesíteni szőlőcukorral!?:O TE JÓ ÉG!

Ehez tudni kéne mi az a szénhidrát.

UI a f.ever meg herb@life-os fehérjék nem olyan jók mint amilyen magas az áruk(nagyrészben szója)

2012. márc. 18. 18:10
 6/7 snack16 válasza:

Valaki azt írta "természetes alapú fehérje" ez egy jó duma,de mesterséges fehérje még nincs :D Ez a szlogen arra jó hogy ne zavarjon a szója(ami olcsó és nagy a fehérje tartalma csak nem olyan jól emészhető(bv ~74-a tejsavóé~104) és nagy viták vannak körülötte.)

Meg a "felfújós" dolgot is felejtsd el (levegő nincs az izomban és nem is lessz)

Ne haragudj ha kioktatós volt,nem kell félni a fehérjétől mert semmi bajod nem lessz tőle(ha nem iszod minden helyett kilószámra) Fehérjeszükséglet max 50% turmixból.

2012. márc. 18. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Tojás sárgája szar! Ezt jegyezd meg!
2012. jún. 26. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!