Ez most komoly?
Figyelt kérdés
Bementem egy táplálékkiegészítő boltba, ami nem mellesleg MO. egyik legelterjedtebb (leghíresebb?) táplálékkiegészítő partnerboltja. Mondom az eladónak, szeretnék tömegnövelőt vásárolni, milyenek vannak? Megmutatja őket, majd arra jutottam, hogy veszek egy minőségibb fehérjét, meg gyors szénhidrátot. Odaviszem neki, hogy ezt szeretném, erre ő: de ezt úgy kell szedni, hogy a szénhidrátot edzés előtt, fehérjét edzés után. Ezek után nem csodálkozok, hogy a kezdők mindenféle hülyeségeket kérdeznek...2012. okt. 12. 12:16
1/9 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy Magyarországon egy bolti eladó érteni fog hozzá? :)
Optimista, ez jó hozzáállás, csak sokat fogsz hasonlókat csalódni.
2/9 anonim válasza:
Nem annyira értett hozzá ezek szerint.:)
Nem mindegyik eladó ilyen, szerencsére.
3/9 dirtboy válasza:
ezért jobb ha úgy megy be a boltba a vásárló hogy ért ahhoz amit venni akar és akkor mondhat az eladó bármit.
másik variáció hogy nem ért hozzá de meg kérdez olyat aki biztosan tudja és azt veszi úgy szedi ahogy a hozzá értő tanácsolta és nem úgy ahogy az eladó.
4/9 anonim válasza:
Nekem konditeremben edzőként dolgozó csaj (aki elvileg versenyen is járt már) mondott olyanokat, hogy 6 után ne együnk, és hogy kis súlyokkal való edzés szálkásít. Az étrendről meg mintha nem is hallott volna (:
5/9 dirtboy válasza:
lehet a versenyen csak néző volt,vagy elrettentő példa :D
6/9 Sznofru válasza:
Vagy genetikailag jó. Vagy szúrja magát. :)
7/9 anonim válasza:
Nem, színpadon volt, mint fitness modell és nem úgy tűnt, mint aki nem tudná ezeket. Az meg indokolatlan lett volna, hogy átverjen, hiszen fizetővendégek voltunk. De nem is megyünk oda többet :D Az első pár hónapunkat ő rontotta el ezzel...
8/9 *Glissade* válasza:
Miért, hát nem így kell szedni?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!