Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 20/L-nak milyen sportot...

20/L-nak milyen sportot ajánlotok, ami szórakoztatja is? Unom a futást, a konditeremben is olyan egyedül érzem magam, valami olyasmit szeretnék, amit élvezek is.

Figyelt kérdés
Jó lenne valami csapatsport, amiben nem lennék nagyon lemaradva a többiekhez képest,szóval hamar meglehet tanulni, és jó lenne, ha "közösséget" adna, szóval ne ilyen "mindenki lejön ide, hogy fogyjon", hanem lehessen élvezettel, szórakozásból csinálni? mi lenne ez?
2012. okt. 11. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Airsoft, Paintball, de mindjárt jönnek a disznó kommentek. :D
2012. okt. 11. 20:53
 2/4 anonim válasza:
szerintem a táncos zenés testmozgások mindig felvidítják az embert. Én step aerobikozok , és nagyon szeretem.A kengo jump, zumba is ilyne ugrabugrálós táncos. viszont ezeket nem mondanám olyan komoly sportnak.
2012. okt. 11. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
A csapatmunka a résztvevőktől függ, az meg nagyon zsákbamacska, hogy kijössz-e azokkal, akiknek random bemész az edzésére, szerintem vakard össze a barátaid, és csináljatok valamit együtt. Labdajátékok, túra, falmászás, geocaching, vagy bármi!
2012. okt. 11. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:
2012. okt. 11. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!