Ha egyedül vagytok a konditeremben, mertek fekvenyomni?
Figyelt kérdés
én nem merek, mert akkor érzem magam biztonságban ha állnak mögöttem. sosem tudni...
ti hogy álltok ezzel? mivel váltjátok ki ezt a gyakorlatot?
2012. szept. 13. 12:33
2/13 anonim válasza:
Én szoktam, csak kicsit kevesebbel. Nyilván nem egyedül fogok nekifeküdni csúcsot dönteni. :)
3/13 poiu válasza:
Mint Sznofru. Egyszer alászorultam, körülményes volt végiggörgetni a hasamon meg ami alatta van...
4/13 anonim válasza:
Én otthon edzem egyedül, de így is merek. Max nem nyomok még egy utolsót abba, amit bizonytalannak érzek.
5/13 anonim válasza:
Konditeremben sosem vagy egyedül, kell hogy legyenek alkalmazottak. Ahová én járok, ott a recepción minden termet látnak képernyőn, így látják, ha valahol gond van.
6/13 anonim válasza:
Én nő vagyok, és itthon szoktam fekvenyomni egyedül is, pedig már 2x2,5 kilóval csinálom.
9/13 A kérdező kommentje:
az én termemben nincs kamera. és messzi van a recepció, nem hallanának meg :P
ráadásul szerintem kiabálni sem tudnék úgy.
2012. szept. 13. 14:13
10/13 anonim válasza:
Ha nem megy ki, leborítod az egyik oldalra a súlyt nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!