Hányingerem van a proteintől. Mi a teendő?
Edzés után szoktam inni vízzel, szőlőcukorral. Szerintem nagyon rossz, eddig mindig hányingerem lett tőle.
Csokis-narancsos ízű, Biotech.
Ez az első fehérjém, kb. egy hete iszom.
Ti hogy bírjátok?
A műizmos pasi szerintem próbálja meg azokkal a súlyokkal csinálni a gyakorlatokat, amivel mi tesszük, és hallgassuk meg, mennyire nem nehéz.
Egyébként pontosítanék, nekem diszkóizmom is van a műizom mellett. :)
(és Monteznek is, de el ne mondjátok neki...) :)
-------------
És hogy valami hasznosat írjak:
Próbáld ki a többi proteint, ha pedig a forrással van a baj, próbálj ki egg, marha, ha mást nem, szójaproteint.
Az, hogy hányingered van az mit jelent?
hogy lenyeled, és sugárban jön vissza, vagy azt, hogy szar az íze?
Barátnőmnek a szőlőcukortól volt hányingere, nem lehet, hogy nálad is ez a helyzet?
Mennyi az esélye annak, hogy két fajankó fut össze egy kérdésen belül, a többiben meg nem? :D
Ejnye, no, töringöttít! Menten térgyekalácson ütém magam, hinnye!
Az, hogy úgy teszel, mintha értenél hozzá, miközben ordít, hogy nem, nem mentesít az alól, hogy lehülyézzünk. Joggal. Aztán ha az a rövid tudomány is elfogy, jön a parasztozás (:
(És még azt is hozzátenném, hogy majdnem egy év intenzív fehérje (és vitamin, mert néha ezt is szidják) zablás után pont perfekt a vérképem, minden valid, még a háziorvosnak is tetszett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!