A jobb lepkém nagyobb mint a bal?!
Figyelt kérdés
mai nap ahogy tükörbe néztem a kondiba észre vettem hogy a jobb lepkém kb 5 centivel nagyobb mint a bal :OOO azt nem tudom hogy hoztam össze xD az lenne a kérdésem hogy tudna-e valaki ajánlani gyakorlatot amivel kb egyformára tudnám hozni vagy külön technika kell hozzá?2012. okt. 10. 19:00
1/9 anonim válasza:
Két kezes gyakorlatokat csinálj. Mindegy mit, csak ugyanakkora súlyokkal, ugyanannyit. Idővel helyrejön. Nagyon egyébként ne aggódj miatta, senki sem szimmetrikus.
2/9 anonim válasza:
Ballal többet fűrészelsz.De am nem sok olyan ember van akinek egyforma a háta.Gondolom jobbkezes vagy és a jobb oldaladra jobban "ment".
3/9 A kérdező kommentje:
jaja jobb kezes vagyok csak engem valamiért zavar h mikor tükörbe nézek szemmel látom hogy nagyobb a jobb mint a bal.. de egyébként szinte minden gyakorlat 2 kezes szokott lenni, de a bal kezes fűrészelést majd oda teszem hátha valamit lendít :D
2012. okt. 10. 19:38
4/9 anonim válasza:
a kétkezes gyakorlatokat se bicskába csináld.
5/9 A kérdező kommentje:
az mit jelent h bicskába?:O :D :S
2012. okt. 10. 20:45
6/9 anonim válasza:
pl: húzódzkodás (pl) az ember hajlamos azzal a kezével jobban húzni magát mint amilyen kezes ezért azzal jobban dolgozik. fú de hülyeség ez...nehéz leírni de remélem azért van elképzelésed
7/9 anonim válasza:
valaki szárnyakra edz, valaki pillangókra valaki lepkékre... f@szom, nem lehetne megtanulni az izmok nevét?:D hol van a te lepkéd?? :D mindenestre ne bicskában lepkézz :D
8/9 A kérdező kommentje:
mert mi a hivatalos neve annak az izomnak ?:D de am igen van elképzelésem .. magyarul ne toljam ferdén a gyakorlatokat :D
2012. okt. 11. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!