Csaba0728 kérdése:
Kondizom hetente 3-szor. Észre vettem a bal felem nagyobb mint a jobb! A csuklyámon és a vállamon a leglátványosabb. Tanácsok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 18:59
1/11 A kérdező kommentje:
Próbálom a gyakorlatokat helyesen csinálni. Hát mögül nyomást jobb oldalamon kicsivel nagyobb a súly. Hátha így beér a jobb oldalam.
2012. júl. 24. 18:59
2/11 anonim válasza:
Ugyanakkora súllyal edz mind két oldalra. A gyengébbikre állítsd a súlyt és jobban is koncentrálj rá. Előbb-utóbb befogja érni.
3/11 anonim válasza:
nekem is ez van,szerintem egy idő után kiegyenlítődik
4/11 anonim válasza:
(Azért megnéztem volna hogy néznek rád a teremben mikor nem ugyanannyi súly volt a rúd két oldalán:))
Amúgy nyak mögül nyomás nem a legjobb, rossz az ízületeknek.
5/11 anonim válasza:
szóval akkor nyak mögül nyomás?
inkább hanyagold és helyette mell-ről nyomást csinálj
6/11 A kérdező kommentje:
Át igen az vicces lenne. :-D
Én otthon kondizom,van fekvőpadom.
2012. júl. 24. 19:17
7/11 A kérdező kommentje:
Már 8 hónapja kondizom.
Előtte is csináltam pár pár hónapot.
Mindig ez volt a problémám.
Remélem ha huzamosabb ideig kondizom akkor tényleg beér.
Valakinek volt,hogy orvosolta a bajt?
2012. júl. 24. 19:25
8/11 anonim válasza:
második válaszolótól kérdezném
az mit jelent, hogy a gyengébbikre állítsd a súlyt?
10/11 anonim válasza:
hát hogy annyi súllyal csináld amennyivel a gyengébbik bírja, ne annyival amennyivel az erősebb:)
(: oʇǝɥʇɹǝ ɯǝlǝɯǝɹ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!