100% Whey Protein Professional Lightly Sweetenedből a csokis van épp valakinek?
volt olyanom de vaníliásban.
nyugodtan megveheted a scitec drága de az ízre nagy figyelmet fordít a siker érdekében szóval nem lesz rá panaszod bármilyen ízben veszed is meg.
a tejsavók egyébként is finomak de ez a protein volt eddig a legjobb ízű mind közül.
Ebbe belekötnék...van néhány félelmetesen undorító ízük,nem véletlenül vagyok ennyire óvatos :)
Akár, de némi ellenszolgáltatásban is bennevagyok,mondjuk a 30g-os tasakéval megegyezőben :)
szerintem te vagy finnyás,én ittam már a leg rosszabb ízű proteinfajtájút is a szójásat a scitecnek azaz a soyprot de az is simán iható.
a kevertjük a promix meg pl a legjobb ízű kevert protein,sokkal jobb mint a power track es é vagy a btu power pro é,a legrosszabb meg ahogy tudom a full force-os mpm nek van talán.
a scitectől én még nem ittam olyan proteint amit nehéz lenne meginni.
szerintem te vagy az átlagtól finnyásabb.
konditeremben próbálhatsz inni wppls-t,ha van akkor ott kevernek egy adagot vagy ahogy kéred úgy keverik.
persze gondolom csak akkor ha ott is edzel nem csak bemész aztán kérsz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!