Mennyibe kerül egy testépítő versenyfelkészülés?
Sziasztok!
Olyanokat kérdeznék főleg, akinek van tapasztalata ebben. Bármiféle adat nélkül gondolom nehéz megbecsülni, de próbáljuk meg: legyen a versenyzőnk 180cm magas. Naturálban mondjuk 80kg-ra kellene befogynia szárazon. 1 éves tömegelés+versenydiéta mennyibe kerülhet?
Ugyanilyen magasságú versenyző, kokszos, mondjuk 90kg-ra kéne befogynia. 1 éves tömegelés+versenydiéta mennyibe kerülhet neki?
itt a gyk-n nincs jelen pillanatban olyan válaszolgató, aki versenyző, de megpróbálok neked kicsit számolgatni.
Szóval, ha már csak az én naturál életvitelemet nézem, nálam kb 70ezer a kaja és tápkieg. Ha komolyabban gondolnám, akkor még egy 30ezret simán elköltenék tápkiegre, főleg szálkásításnál rengetg lóvét költenék glutaminra , bcaa-ra.
Tehát egy naturálnak is simán benne lehet csak a kaja és tápkieg havi 100 ezerbe.
Egy alap kox kúra (nem danabolos sz@r), pl boldenon-tesztoszteron propionát, vagy deca-susta+ még valami okosság levezetéssel együtt is simán meglehet 80 ezr Ft, beszerzéstől függően, de növi hormonokat használva még több. Szóval vegyük ezt havi 50ezer körülire, mert ugye egy kúra kb 8-10 hetes, ami kb 80-100 ezer lehet, tehát ez havi 50 ezer. Azaz egy koxos felkészülés szerintem havi 150 ezerbe is kerülhet vagy még többe.
Ha nagyot tévedek, akkor majd valaki kijavít.:)
Aki komolyan gondolja a testépítést az nem fogja magát szurkálni agyatlanul. Ha meg nincs elég pénze kúrára, akkor nem fog szemes danát nyomni mer az ócsó...
Viszont ha nem testépítőket nézzük, el se tudod képzelni kik lövöldözik magukat. Sok agyatlan barom, csak nevetek rajtuk hogy pár év múlva meg majd sírnak.
Ha 80kg szárazon akkor 90-95 körüli lehet diéta előtt. Ha ezzel számolok (tudom hogy nem 95 az indulósúly) akkor olyan 60 ezer körül van csak a sima kaja plusz még a zöldségek, gyümölcsök. Erre még jönnek a különféle tápkiegek, és nem az olcsóbbik fajtából. Mivel nincs összeg feltüntetve hogy mennyit költhetnél, simán el lehet költeni még 50-60 ezret tömegnövelőre, fehérjére, vitaminra, durranás fokozóra, stb. Szóval egy évre cirka 1.2-1.5 millió forint naturálban.
Koxoknak az árával nem vagyok képben, hülyeséget meg nem akarok írni. Gondolom Montez nem csak a hasára ütött... :)
Köszi szépen, kaptatok zöldet! :)
Mennyi edzésmúlttal lehet elindulni mondjuk egy olyan versenyen naturál formával, ahol tényleg lenne esély (nem open pl.)? Tegyük fel, hogy viszonylag komoly éveket számolunk, betartva a kajálást, intenzíven edzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!