Otthoni edzésként vettem 70kg súlyzó összeállitást (5kg*12db,2kg*4db,1kg*2db+ 2egykezes rud,1kétkezes rud). Milyen gyakorlatok végezhetőek otthon ezekkel, persze gépek nélkül?
Rendkívül összetettet kérdezel! Én otthon edzve 175cm/65
kg súlyról felmentem egy izmos(nem csak az én véleményem
alapján) 90 kg feletti súlyra.De ennek ellenére nem lehet
ennyiből válaszolni a te kérdésedre.Mindenki más,máshonnan
indul.Egyet javaslok beszélj és olvass erről a témáról
gyűjts véleményekt.De magadnak kell megtalálni a megfelelő
módszert.
igen, ezekre oldalakat, sőt egy egész könyvet lehetne írni, de megpróbálom a lényeget összeszedni:
Először is, mindig akkora súllyal végezd a gyakorlatokat, amivel épen megy szabályosan a 8-10 ismétlés. Ez ugye majdnem minden gyakorlatnál más-más súlymennyiséget jelent, hiszen n em mindegy, hogy fekvenyomunk vagy egykezes bicepsz gyaakorlatról van szó.
Kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig:
Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést:
Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal.
De ezek csak minta edzéstervek, tehetsz be más gyakorlatokat is, sőt, hetente érdemes mindig valamit változtatni.
Olvasd el a sárga kapszulát, a lényeg benne van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!