Hol és milyen bokszzsákot érdemes venni otthoni célra? Mennyit érdemes költeni rá?
Mielőtt bokszzsákot vennél, gondold át, hogy:
- Ha lakásban/emeletes házban szeretnéd felszerelni, gondold át, hogy pokollá teszed vele az egész ház életét. Én sem gondoltam, hogy mennyire hangos, amíg fel nem szereltem. A másodikon laktunk, és a feleségem mondta, hogy az utcáig lehallatszott, ha zárt ablakok mögött püföltem. Az egész ház beleremegett.
- Ha nem tudod, milyen bokszzsákot érdemes venni, akkor valószínűleg nem jársz zsákolós edzésre (boksz, kick-box vagy ilyesmik). Így van? Ez azt is jelenti, hogy kicsi lesz a motivációd arra, hogy használd is. Ez vonatkozik a legtöbb edzésfelszerelésre (futópad, szobabicikli stb.). Ezért jóval érdemesebb először befizetni egy olyan konditerembe, ahol van zsák, és kipróbálni, zsákolgatni egy pár alkalommal, mint megvenni, néha ütögetni és utána félretenni...
- Egyébként meg szerintem 30 kg-osat érdemes venni, otthonra jó a műbőr is, nézz itt magadnak egyet:
És kell hozzá kampó, zsákolókesztyű meg bandázs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!