Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az edzés felosztásról?

Figyelt kérdés

Az lenne a lényeg, hogy egész évben jól szeretnék kinézni, kerülném a zsíros dolgokat, és 3 hét tömegnövelés után 1 hét diéta, vagy 1 hónap tömegnövelés után 1 hét diéta...(nagyon minimális szénhidrát, nagyon sok fehérje, és szednék glutamint)

Ez így hülyeség lenne? Ha igen, kérlek javasoljatok jobbat.

2012. okt. 5. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek így túl rövid ciklusok, nem nagyon szokott egy átlagos testfelépítésnél beválni. A 3 hét tömegelés is kevés, de 1 hét diéta az szinte semmi, ennyi idő alatt nem áll át a szervezet, nem adsz le vele semmi zsírt.

1 fenékkel nem lehet 2 lovat megülni. Egyszerre nem tudsz még ilyen felbontásban sem izmot növelni és zsírt leadni.

2012. okt. 5. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm... jobbnak találtam megkérdezni. :)
2012. okt. 5. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
általában fél évet tart egy tömegnövelés
2012. okt. 5. 16:01
 4/4 Sznofru ***** válasza:

Vagy lassan de biztosan építed az izomtömeged minimális zsír mellett, vagy gyorsabban több zsír mellett.

Ha egész évben jól szeretnél kinézni, akkor a lassabb, de zsírmentesebb tömegelés a jó. Persze mint minden ez is függ a genetikádtól, vannak olyanok, mint pl. én akikre nem jön fel a zsír, nekem nincs diétás gondom, de lassabban is érek el eredményt, bár az egyből látszik.

2012. okt. 5. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!