Mi a véleményetek erről az edzés felosztásról?
Az lenne a lényeg, hogy egész évben jól szeretnék kinézni, kerülném a zsíros dolgokat, és 3 hét tömegnövelés után 1 hét diéta, vagy 1 hónap tömegnövelés után 1 hét diéta...(nagyon minimális szénhidrát, nagyon sok fehérje, és szednék glutamint)
Ez így hülyeség lenne? Ha igen, kérlek javasoljatok jobbat.
Szerintem ezek így túl rövid ciklusok, nem nagyon szokott egy átlagos testfelépítésnél beválni. A 3 hét tömegelés is kevés, de 1 hét diéta az szinte semmi, ennyi idő alatt nem áll át a szervezet, nem adsz le vele semmi zsírt.
1 fenékkel nem lehet 2 lovat megülni. Egyszerre nem tudsz még ilyen felbontásban sem izmot növelni és zsírt leadni.
Vagy lassan de biztosan építed az izomtömeged minimális zsír mellett, vagy gyorsabban több zsír mellett.
Ha egész évben jól szeretnél kinézni, akkor a lassabb, de zsírmentesebb tömegelés a jó. Persze mint minden ez is függ a genetikádtól, vannak olyanok, mint pl. én akikre nem jön fel a zsír, nekem nincs diétás gondom, de lassabban is érek el eredményt, bár az egyből látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!