Hogy is van ez a diétás súlyzós edzés?
Szóval szeretnék kb 5 kilót leadni.Nem vagyok elhízva,sem túlsúlyos,a tt indexem is normál,viszont zsíros a hasam és a karjaim is,a derekam vastag. ( bár derékból olyan 3 cm fogyás pont megfelelne )
Nem,nem,nem és nem szeretnék előbb tömeget növelni és leszálkásítani,hanem most szeretnék lefogyni. (Utána meg izmot felépíteni)
Ezért fehérjéket eszem szinte,a szénhidrátot teljesen nem is ,de a testsúlyomnál kevesebb.Minden edzés után iszom fehérjeturmixot.
Elkezdtem futni heti 4* 50 percet és mellette 2 hot iron órára is bejárok.Jobban szeretem a súlyzós edzéseket,de a kardiós mozgásokkal jobban lehet fogyni.
Nem kevés a heti 2 súlyzós edzés a 4 futáshoz?
Illetve,ha a diétám után emelek a súlyokon,és heti 4* bejárok hot ironra,akkor nőiesen izmos lehetek? Egymagam nem akarok súlyzózgatni,az órákat jobban szeretem és személyi edzőre pénzem nincs.
Ja várjál, nem ez a hot iron? ((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!