Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, tanácsotok...

Mi a véleményetek, tanácsotok ezzel az edzésmóddal kapcsolatban? (testépítés)

Figyelt kérdés

Ősszel és télen keményen tömeget növelnék, megfelelő étrenddel, heti 4 edzéssel, táplálékkiegészítővel, majd tavasz elején elkezdeném visszavenni a szénhidrátot és a zsírt, megnövelném a fehérje adagot, hogy szép szálkás testet hozzak össze a melegebb időre...

Vélemények, tanácsok?

2012. okt. 4. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez rendben van, vagy lesz, sokan csinálják így.
2012. okt. 4. 21:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy alapból sem eszem egyelőre zsírt fölöslegesen, például nem olajban sütöm ki az ételt, meg nyilván nem zsíros kenyeret eszek, alapból is szálkásabb alkatú vagyok, kb. mennyi időt érdemes hagyni, hogy tavaszra már szálkás legye? ( én 3 hétre gondoltam )
2012. okt. 4. 21:14
 3/7 anonim válasza:
Nem vagyok túl tapasztalt testépítő (2 hónapja diétázok izomfejlesztés mellett [direkt nem tömegnövelésnek írtam]), de ahhoz, hogy SZÉP szálkás legyél, szerintem nem igazán lesz elég az a 3 hét, kivéve ha annyira benne van a génjeidben, mint egy kárászéban... hihihaha :) Nyilván a lényeget szűrd ki!
2012. okt. 4. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
27 éve edzem, így van tapasztalatom. Kb 10-12 hét egy átlagos szálkásító diéta, de ez függ attól, hogy mennyi zsírt kell leadni.
2012. okt. 4. 21:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem ennyi elég lenne, mivel mielőtt elkezdtem edzeni ettem össze vissza...sajtburger, olajban sült dolgok, zsíros kenyér,vajas kenyér,virsli,szalonna,szalámi édességek, és emellett kockás hasam volt, most meg ezeket kerülöm és szintén kockás, szóval jó alkatom van. :)
2012. okt. 5. 15:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy tényleg elég kevesebb is, de majd meglátod, hogy meddig kell. Előre ezt nehéz tervezni, a tükör majd megmondja.:)
2012. okt. 5. 15:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. okt. 5. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!