Hogy lehetne a hasamról leadni, azt a kevés zsírt ami van rajta?
17 éves fiú vagyok, és eldöntöttem még pár hónappal ezelőtt hogy kockás lesz a hasam, azóta minden másnap csináltam is felüléseket, lábemeléseket !
már érzem hogy látszana 2 vagy 4 kocka, csak eltakarja ez a kis "háj" réteg, és arra lennék kíváncsi hogy azt hogy lehet leadni, egyébként fogyni nem akarok, mert akkor már sovány lennék!
181 cm / 64 kg
Pedig azt csak diétával és aerob edzéssel tudod leadni, mivel nincs helyi zsírégetés. Hiába végzel ezer felülést is.
Előbb egy kis izomtömeget kellene felszedni mindenhová és után lehetne szálkásítani, hogy maradjon rajtad izom a végére is.
ki mondta hogy nem edzek?
amúgy meg egyátalán nem vagyok sovány
leírnád hogy te milyen magas vagy és hány kiló?
Nekem írtad? Mi csak segíteni akartunk, ne kapd fel a vizet.
180 centisen 64 kilósan sovány vagy (de ez megint nem támadás). Én 8 kilóval vagyok több, mint a magasságom cm-100.
itt egy kép rólam: [link]
nem neked írtam....
de most mondd meg őszintén én hogy néznék ki ha a 88 kiló lennék ilyen magassággal?
az meg már kövér!!
a múltkor voltam orvosnál, és ott van ez a magasság, testsúlyos diagramm, és ott átlagos közepénél vagyok
A zsírtartalomtól függ, hogy kövér vagy e. A BMI index egy baromság, mivel nem veszi figyelembe a zsírszázalékot.
A testépítő versenyzők 180 centisen 110-120 kilósok 5% zsírtartalomnál. Szóval nem csak a kiló számít.:)
Én 172cm vagyok 61kg, viszonylag szálkás(hasizmom látszik)
és mégis soványnak látom magam. Szal javában sovány vagy már mostis:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!