Milyen küzdősportot ajánlatok?
Minden küzdősport alapja az erőnlét és az állóképesség.
Krav Maga, Kempo, Baranta, Taek-Won-Do, stb.
Én a Barantát azért kedveltem meg, mert más küzdősportokból is vesznek át hasznos technikákat.
A kisebbséggel még jól meg lennék.
Nekem a nyakkendős bűnözőkkel több bajom van. A nyakkendősök ártottak csak igazán ennek a népnek (a kisebbséget is beleértve).
Példának okáért a devizahitel egy tipikus példa. Svájcban ugye csökkent a kamat? Magyar földön mi történik a hitelek kamataival? Hát emelkedik. A svájci frank deviza alapú hitelek kamata is emelkedik.
Kb. háromezren már öngyilkosok lettek, megszámlálhatatlan család szétzüllött, földönfutókká lettek, gazdaságilag ellehetetlenültek.
Mi ez, ha nem apartheid? lásd: Btk. 157. § (5 évtől életfogytig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény)
A nyomozók, és az ügyészek pedig éppen olyan birkák, mint Te, vagy én. Csak néznek maguk elé és tanácstalanok. Azt sem tudják merre induljanak.
Senki sem tudja megnevezni a bűnösöket. Jól szervezett társulat.
Ki a bűnös? A hiteltanácsadó nyilván nem. A bank igazgató?
Mindenki csak egy icipici fogaskerék a gépezetben, talán még azok is, akik meghamisították a pénzügyi jelentéseket Londonban.
Ha túl nagy lesz az elégedetlenség, háborút szítanak.
A front egyik oldalán lesz az elégedetlenkedők egyik fele.
A front másik oldalán lesz az elégedetlenkedők másik fele.
Kapunk fegyvert, aztán nekiugorhatunk egymás torkának.
Ők meg viszik a házat, a kocsit, a lovat, és a lányokat.
Küzdősportnak ajánlott: elsősorban savate (francia-box), ökölvívás (sima, angol box), birkózás (szabadfogású!).
Ezek jó alapot adnak a harcművészetekhez, ezeket érdemes több évig csinálni.
Harcművészet (ezekkel érsz a legtöbbet, bár idő -évek- mire megtanulod kivitelezhető szinten): Eskrima (arnis, kali), Aikido, Ju jitsu, Hapkido, Ninjutsu, Taijiquan/Tai Ji, Canne de Combat (francia botvívó harcművészet - savatehoz közel áll és fegyveres), különböző kung-fu ágazatok (Wudang, Shaolin, Wing Tzun) és még egy csomó minden, de nem a stíluson van a hangsúly, hanem a művelőjén (rajtad) és a tanítódon. Tehát, ha találsz egy jó edzést, ahol valós alapon, jól, keményen stb. gyakoroltok, akkor bármilyen harcművészet beteljesíti eredeti "küldetését", azaz a 'gyilkolást'.
"életet ment, vagy gyilkol a késed...?"
Önvédelmi rendszereket nem ajánlom szívesen, inkább harcMŰVÉSZETet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!