Nitro Gain - 908 g zacskó Szeretném meg vásárólni mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Néztem a viedót és olvastam szerintem elég jó de szerintetek ? Mi a vélemény ?Tömeget szeretnék nővelni ez jó lenne ahoz?
2012. szept. 30. 16:48
11/12 Laci7 válasza:
Zabpelyhet egyél ha nincs tömegnövelőre pénz.Én úgy csinálom ha nincs tömegnövelőm,hogy eszek normálisan 2/3 szénhidrát 1/3 fehérje.Legtöbbet alacsony zsírtartalmú tejjel zabpehely kása édesítővel édesítve 100 féle képpen meg lehet csinálni.Ezt edzés előtt de bármikor napközben,edzés utána meg iszok 30g fehérjét és lefekvés előtt még egyet. Azért csak olcsóbb a zabpehely 200ft 0,5kg egy hétig kitart pedig nem vagyok kis darab elég sokat eszek.
12/12 anonim válasza:
BioTech - Nitro Gain Gold 21%
Igen ez a tömegnövelő nagyon kevés fehérjét, és a szénhidrát mellett semmi más izmot fejlesztő anabolikus anyagot nem tartalmaz. Nincs értelme megvenni.
Mint ahogy nincs értelme megvenni
BioTech - Max Gain Plus 9%
BioTech - HyperMass 5000 25%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!