Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen Judo ruhát...

Szerintetek milyen Judo ruhát / Judo Gí-t érdemes vásárolni?

Figyelt kérdés
Nézegettem több fajtát, az olcsóbb verziók 440 g/m3 jelöléssel vannak ellátva anyagsűrűség szempontjából. Nyilván minél sűrűbb, annál jobb, erősebb, de versenyezni nem szeretnék, viszont egy tartós ruhát akarok évekre vásárolni. Most kezdem a Judot. Milyent célszerű venni?

#Judogí #Judo ruha #Judo Gi #Judo Gí
2012. aug. 8. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Az elején még nem kell, meg ha nem versenyzel akkor alapból sem nagyon kell. Vizsgákon kötelező csak használni, nálunk legalábbis nem követelik meg, hogy sima órán is használd.
2012. aug. 8. 11:08
 2/4 A kérdező kommentje:
OK, de mindenképp akarok venni valamilyent, későbbiekben úgyis kelleni fog. Milyent érdemes? Tudja valaki?
2012. aug. 8. 11:21
 3/4 aikiboxer ***** válasza:
Nekem ilyen van: [link]
2012. aug. 8. 11:39
 4/4 dabura válasza:
az en elso gi- m 1 hazsznalt gi volt poton 2000 ft ert nadrag gatyo ov 1 ik edzo tarsamtol, orultem neki nagyon mert hayashi gi + gatyo es tobb mint 1 evig szolgalt a gatyo a gi vmivel tobbet birt de el kezdet foszlani tehat muszaly volt cserelnem de ha be akkarsz fektetni akkor is szerintem minel olcsobat nem szakadnak ezek olyan konnyen. =)
2012. aug. 12. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!