Napi hány felülést kell csinálnom, h 1-2 héten belül látszódjon?
én naponta 2x szoktam 50et..(reggel/este)
sztem ez a minimum aztán ki tudja..:D
próbáld meg sztem..
Járj konditerembe vagy ha nem megoldható vannak fitness videók a neten stb csinálgasd azokat...:D
De ha mégis konditerem akkor futópad a minimum..:D
Nah most az a kérdés hogy fogyni vagy pedig "kockásitani" szeretnél...
Ha fogyni akkor annyit amennyit csak birsz hisz minnél többet csinálsz annál hamarabb fogysz.
A "kockásitás" mástol is függ...korod,testfelépitésed stb..
én rendszeresen járok gyurni heti 3-4 alkalommal és egy 1.5-2 orás sulyzózásutánn szoktam 4x50 net és amikor elkeztem egy 3-4 hét utánn már látszott rendesen.
1-2 hét alatt ne remélj semmit :)
Szerintem ne felülést csinálj, hanem haspréseket. Ezek a gyarkolatok nem roncsolják a gerincedet.
Szerintem az a legjobb, ha minden nap szentelsz 10-15 percet hastornára. Ugyanis az első 2-3 percben melegszenek be az izmok és ha olyankor egyből abbahgyod(50 felülés után), akkor sehova sem haladsz. A neten rengeteg gyakorlatot találsz alsó-, felső- és ferdehasizomra.
Ezenkívül Rubint Réka, Báres Alexandra, Schobert Norbi, és Czanik Balázs DVD-ket rengeteg helyről(torrentes) le tudsz szedni.
Érdemes, lehet, hogy viccesen hangzik, de segít:)
Béres akart lenni.
Jó szórakozást a tornákhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!