Kétségbe vagyok esve, mit sportoljak?
Taichi.
Azon túl, hogy harcművészet tagadhatatlanul az egyik legegészségesebb mozgásforma.
Biztos, hogy az egészségedben valami nincs rendben. Pesten Taichi iskolát is tudok ajánlani, és orvost is. Táplálkozással 99,9%-hogy nincs minden rendben nálad, VISZONT azt nem tudom, hogy ennek van-e köze az állapotodhoz.
Táplálkozásban tudok segíteni itt is, edzést és hagyományos kínai orvost csak a fővárosban tudok ajánlani.
Köszönöm a válaszodat. Abban biztos vagyok, hogy erre nem lesz pénzem a közeljövőben. Az utazásom is nagyon drága volna Pestre, hát még a kínai orvos és a sport.
Nem hiszem,hogy a táplálkozásommal nagy bajok lennének, erre igyekszem odafigyelni, persze nem ártana még jobban.
Köszönöm még egyszer, de én inkább olyasmire gondoltam, amit egyedül is tudok csinálni.
kezitcsókolom, valamit nagyon eltetszett számolni, mer ha 160 a nyugalmi pulzusod, akkor a doki nem enged haza, hanem mész a kardiológiára, mentővel, kivizsgálásra, ugyanis ez életveszélyes állapot. 100 feletti nyugalmi pulzus esetén egy Holter monitorozás alap, ugyanis a magas pulzus szívizom betegségre, ingerképzési zavarra utal.
az orvosod meg hülye, a konditerem is emeli a pulzust ideiglenesen. mint minden testmozgás.
viszont, ha azt mondta, hogy amúgy a szíved rendben van, akkor azt sportolhatsz, amit akarsz.
Hehe.. Szóval anyagiak ide vagy oda, taichiban és jógában gondolkodj. Keringési, szív problémák esetén is.
Táplálkozásnál vedd figyelembe, hogy csak a dietetikusok szerint egészségesek a teljes kiőrlésű gabonák és a tej, de mióta az emberek ezt eszik érdekesebbnél érdekesebb betegségek jönnek elő. Az elhízás szinte már unalmas. Számomra is sokkal érdekesebbek az elhízás mögött álló hormonproblémák, amelyeket például a glutén által kiváltott autoimmun pajzsmirigy károsodás vált ki. Na ez a szép.
Ugyan úgy tej-gluténmentes, alacsony szénhidrát tartalmú táplálkozást igényel, mint amire minden embernek szüksége lenne.
Hús, zsírok a közhiedelemmel szemben nem ártanak, soha nem is ártottak a szívnek. Sőt, kevés zsírbevitel értelemszerűen kockázatot jelent, hiszen egy fontos sejtalkotóról van szó. De mondjuk az omega3 ellátottságnak különösen nagy szerepe van. Hihetetlen mennyi mindenen segíthet a megfelelő mennyiség bevitele.
A 160 az nem a vérnyomásod?! Ha most megméred a pulzusodat, mennyit mérsz?
Amúgy jógát vagy pilatest javasolnék így látatlanban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!