Ronda, ha egy lány sportos?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 12:14
1/21 anonim válasza:
Az ronda, ha nem sportos, hanem töttyedt.
2/21 A kérdező kommentje:
tényleg ?? sokan ezért piszkálnak pedig
2009. aug. 3. 12:18
3/21 anonim válasza:
Persze, manapság a van mit fogni rajta a divat, nem baj ha van mit fogni 100 kg-t takar :S
4/21 A kérdező kommentje:
ezt az utcsó választ nem igazán értettem de mind1
2009. aug. 3. 12:28
5/21 anonim válasza:
De miben sportos? Öltözködésben vagy testalkatilag? Mert azért nem mindegy
6/21 A kérdező kommentje:
ALKATILAG :)
2009. aug. 3. 12:35
7/21 anonim válasza:
Én speciel csípem ha sportos egy lány. De ha túl izmos, az se jó, nem szép látvány.
8/21 anonim válasza:
Szerintem azzal semmi probléma, sokkal jobb, mintha duci lennél. Ha az öltözködés lenne sportos, azzal sem lenne probléma, csak mondjuk az nem mindenkinek tetszik, kmert nem olyan nőies.
9/21 anonim válasza:
Én is jobban szeretem a sportos lányokat :) De ne legyen annyira mint pl rubint réka. De mondjuk jobban örülnék egy kézilabdás vagy röpladás barátnőnek mint aki semmit sem sportol :)
10/21 A kérdező kommentje:
aha értem :-) KÖSZI MINDENKINEK
2009. aug. 3. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!