Önvédelmi eszköz kellene. De mi?
Lehet, hogy nem jó kategóriába tettem a kérdésem, akkor nyugodtan át lehet pakolni.
27 éves nő vagyok, és szeretnék valamiféle önvédelmi eszközt. Mit ajánlotok és hol, mennyiért tudnám azt beszerezni?
Köszönöm!
Meg kell várni míg elveszi a kést a torkodtól, addig meg együttműködni. Hiába a csili-vili kés, meg spray, meg kungfu tudás, bizonyos helyzetekben többet ér az, ha együttműködsz mint ha megpróbálsz szabadulni. Ha elveszi a kést a nyakadtól, akkor egy pirosnál simán kiugorhatsz az autóból, had vigye, de legalább nem vágta át a nyakadon lévő ütőeredet.
ha választhatok az életem meg az autóm között akkor inkább vegyék az autómat mint az életemet. Abból tudok majd idővel venni egy másikat, de életemből csak 1 van.
Köszi!
Észben tartom, hogy kocsiban nem jó ötlet, de a nyílt utcán jól jöhet, úgyhogy be fogok szerezni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!