Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sovány túrót hogyan lehet...

Sovány túrót hogyan lehet változatosan elkészíteni?

Figyelt kérdés
Esténként sovány túrót eszek, hogy legyen lassú felszívódású fehérjém estére és jól is lakjak.Sajnos egyszerre nem bírok sokat enni belőle a natúr tömör formájában, undorodom már az izétől (nem játszik a gyümölccsel kikeverés sem), valahogyan mindig meg kell sütnöm-főznöm, készítenem. Mostanában tojásfehérjével felkeverve felfújtként sütöm meg(csak túró, és tojásfehérje, semmi felesleges mézesmáz), így még több fehérje van benne, és könnyebb, finomabb. Illetve még a körözöttet eléggé csípem. Nektek milyen receptetek van túróra? 22/N
2012. szept. 26. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű: csokis vagy vaníliás proteinnel összekeverem egy kis vízzel, és mehet az arcba.:)
2012. szept. 26. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:
gyümölcsjoghúrtal összekeverve:) de a tojásfehérjés dolog jól hangzik.
2012. szept. 26. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Én pont körözöttnek szoktam mindig megcsinálni. Na azt lehet százféleképp :) Én a legjobban hagymával, fűszerkeverékkel, és grillcsirkével szeretem. De marhajó megoldás, ha csinálsz valami salátát, és összekevered vele. Meg hülyén hangzik, de olivaolajjal is finom. Persze azt este nem kell erőltetni.
2012. szept. 26. 19:54
 4/5 Éndzsöl ***** válasza:
Nem tudom mennyire fér bele az étrendedbe, de nehezen hízóknak.: sovány darálthús+ túró (extra nehezen hízóknak + pici tejföl). Azért ez egy normál étrendbe szerintem nem fér bele, de tömegnöveléskor egy nehezen hízó alkatúnak, szerintem simán. :))
2012. szept. 26. 20:00
 5/5 Diego105 ***** válasza:

Én -hasonlóan Montezhez- csokis, vaníliás proteinporral keverve fogyasztom. Illetve néha változtatok ezen, és akkor kevés folyékony édesítőszer, egy kis citromlét öntök még hozzá, citromhéj reszelve és már ehetem is.

Élvezettel "nyammogok" rajta lefekvés előtt. (Azért tettem idézőjelbe, mert mindig eltervezem hogy most tényleg kiélvezem az ízét, de sosem sikerül, betúrom gyorsan...:)

2012. szept. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!