Mi a problémája sokaknak FULL FORCE fehérjékkel?
Figyelt kérdés
Az hogy nem az van ráírva hogy 100% whey? vagy mert nem olyan drága minta scitec? Egy simple whey se lehet rossz:O
Vagy valakinek olyan indoklás ez mellett?(íz nem érdekel én gyorsan szoktam meginni aztán kész)
2012. szept. 26. 18:34
1/6 anonim válasza:
De, drágább, mint a scitec "sima" 100% protein, ugyanis a fehérje tömegszázalékát is kell nézni, a simple whey csak 60%-os, a scitec meg 73, így a fehérje egységára a simple wheynek 7594, a másiké 7491. Ha az 5kilós kiszerelést nézzük, akkor még nagyobb a különbség.
Becsapós ez a full force...
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
De sokan írják alatta hogy az se rossz kezdőknek:D igazából azért hajlok a full force-ra mert boltban megtudom venni(ott csak scitec meg full force van a készletben)
2012. szept. 26. 19:30
4/6 anonim válasza:
Az a baj velük, hogy alacsony a fehérjetartalmuk és ahhoz képest nem olcsók.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Hát ja olcsóbb, bár én szegedi vagyok, tehát marad a shop.builder.
Egyébként két külön világ ami az oldalon van ár/íz választás/ kiszerelés/termékek, mint ami a boltban konkrétan van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!