Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A taplalekkiegeszitokbol mit...

A taplalekkiegeszitokbol mit es mennyit?

Figyelt kérdés

Neki szeretnek fogni edzeni (othon) heti 6x .Vettem sulyzokat es csinaltam edzestervet is.

1. nap: Mell + Hat + Has + Alkar

2. nap: Vall + Bicepsz + Tricepsz + Comb + Vadli

Igy szeretnem csinalni :12 12 12 X

Taplalekkiegeszitok amikre gondoltam :

-Feherje

-Minosegi multivitamin

-Kreatin

Esetleg omega 3

(Ezt ,hogy is kene alkalmazzam?:

"A nitrogén oxid megnöveli a véráramot és akárcsak a kreatin energiával lát el, de még be is durrantja az izmokat. Így aztán a nitrogén oxid és kreatin kombinációja egy nagyszerű kombináció.")

Test/izom tomeget szertnek novelni.

Magassag 184,Suly 70.

Etrenden nemnagyon szeretnek valtoztatni/szamigalni.("atlagos" reggeli,ebed ,vacsora)

Konkretan termekneveket szeretnem ha mondanatok a fent emlitett kriteriumok alapjan ,hogy eggymassal is szedhetoek legyenek.(zsebbarat aron:)

Elore is koszonom a hozzaerto valaszokat!

2012. szept. 25. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
heti 6 az sok,átlagos étrenddel nem mész semmire,fehérjéből 80%os felett válasz,de ami jó whey protein,myprotein,syngex,vitaminből mehet mega daily one,kreatinból monohydrat vagy akg
2012. szept. 25. 17:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Heti 6-hoz(1,5 ora naponta kb.) nem szokna hozza a szervezet?Esetleg heti 4x :12 x 12 xx egy drabig utanna valtani a heti 6x?

Az etrenden nem tudok valtoztatni mert nincs nagyon beleszolasom:)....

Szertnem osszeallitani a leg idalisabb kombot a korulmenyekhez kepest.

2012. szept. 25. 19:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!