Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tanultatok meg vágtázni?

Hogyan tanultatok meg vágtázni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy ki hogyan tanult meg vágtázni? Nekem heti 1 alkalommal van lehetőségem 60 perces edzésen részt venni.

A vágtát nemrég kezdtem el tanulni.(Nagyjából másfél hónapja) Eddig idomító ülésben vágtáztam csak, futószáron. Egyik ismerősöm azt mesélte,hogy amikor ő vágtázni tanult maximum 1 edzésen vágtázott csak tanvágában, onnatól kezdve csak könnyített vágtában.

Az lenne a kérdésem, hogy az,hogy ki hogyan tanul meg elősször vágtázni az a lovas képességétől függ? Tényleg hamarabb szokták a könnyített vágtát tanítani?

jan. 6. 21:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Jobb helyeken ülni tanítanak meg először, de igazából a lényeg hogy a végén mindkettőt tudd csinálni.
jan. 6. 23:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Elsőre általában mindig a munkavágtát tanítják meg és utána a könnyítettet
jan. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!