Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti mikor tanultatok vágtázni?

Ti mikor tanultatok vágtázni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy sok ilyen kérdések van, de most vagyok a 12-13 lovas órámon azért kérdezem.

köszi a válaszokat!

2016. szept. 4. 13:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Szia. Oktatód mit mond? Én már túl vagyok a 20.-on, de még nem vágtáztam. Sőt, még csak a könnyű ügetést gyakoroljuk, igaz, nekem egyensúlyérzékem se volt, plusz eleinte 5 perc ügetés után le akartam esni a lóról a kimerültségtől, szóval ez nem mérvadó :D

Osztályban mész, vagy egyedül veled foglalkozik az oktató?

2016. szept. 4. 13:24
 2/26 A kérdező kommentje:

futószáron vagyok, csak velem foglalkozik.

és köszi, akkor mindketten reménykedjünk :)

2016. szept. 4. 13:26
 3/26 anonim ***** válasza:
71%
6 éve lovagolok,3 év után tanultam vágtázni,körülbelül 3 -4 órán keresztül. Ez teljesen elég ahhoz,hogy terepen vágtázhassak,illetve ha valamitől megijed a pályán a ló,ne essek le! Én pályán nem dolgozok vágtában.
2016. szept. 4. 13:40
 4/26 A kérdező kommentje:

Te 3 év után kezdtél el futószáron vagy pedig 3 év után szabadon? vagy nem is voltál soha futószáron?

köszi a választ

2016. szept. 4. 13:43
 5/26 anonim ***** válasza:

2# vagyok

Én csak futószáron tanultam vágtázni.Pályán soha nem vágtáztam szabadon/kivéve amikor bekattant a ló,és megijedt pl. egy 5 centis gaztól :D/,csak terepen. :)

2016. szept. 4. 13:52
 6/26 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Reménykedjünk :D Am én is futószáron vagyok. Te mentél már szabadon? Én 1x voltam kb 10 percet, utána meg néhány alkalommal a végén pár percet mentem szabadon. :)
2016. szept. 4. 15:17
 7/26 A kérdező kommentje:
Én még sajna nem, de neked gratu :)
2016. szept. 4. 15:31
 8/26 anonim ***** válasza:
Köszi, de az se mostanában volt :D Olyan, mintha visszafejlődnék.. :(
2016. szept. 4. 15:48
 9/26 A kérdező kommentje:
Beszélj majd az oktatóddal
2016. szept. 4. 15:53
 10/26 anonim válasza:
Szia!Szerintem körübelül mikor szabadon már lépésbe és ügetésbe is határozottan magabizton tudsz lovagolni utána jöhet futászáron a vágta.
2016. szept. 4. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!