Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ti mikor tanultatok meg vágtázni?

Ti mikor tanultatok meg vágtázni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Alattam egyszer beugrott vágtába a ló és akkor. Szerencsére ki tudtam ülni. Terepen voltunk akkor éppen. :)
2012. jan. 2. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát körülbelül lovaglásom 3. napján! Így is kell. Első két órán ügetés, aztán vágta. Nem is szabad addig leengedni valakit futószárról amég nem tud vágtázni, terepre vinni meg pláne nem!
2012. jan. 2. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már mióta tudok ülni azóta lovagolok tehát pontosan nem tudom mikor és hogyan tanultam meg vágtázni, de imádok vágtázni.
2012. jan. 2. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:

hú, hát nagyon régen volt, ide tudom kellett tanügetni, könnyű ügetni és könnyített ülésben maradni sokáig. tudnom kellett könnyű ügetés közben kivenni a kengyelből a lábam, majd megkeresni, tudnom kellett körön csak a derék meghúzásával felvenni a lovat.

most hogy belegondolok, hiányzik a régi edzőm :D

2012. jan. 2. 19:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó bocsi hogy megkérdezem de ki volt az az edző? Lehet hogy ismerem legalábbis a módszere ismerős.
2012. jan. 2. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Már nem igazán emlékszem, úgy harminc évvel ezelőtt volt. Az biztos hogy terepen vágtáztam először.
2012. jan. 2. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
A második órán. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem egyből ment. Már első órán simán benne lettem volna, de akkor az edző nem engedte.
2012. jan. 3. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!