Ti mikor tanultatok meg vágtázni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 18:59
1/7 anonim válasza:
Alattam egyszer beugrott vágtába a ló és akkor. Szerencsére ki tudtam ülni. Terepen voltunk akkor éppen. :)
2/7 anonim válasza:
Hát körülbelül lovaglásom 3. napján! Így is kell. Első két órán ügetés, aztán vágta. Nem is szabad addig leengedni valakit futószárról amég nem tud vágtázni, terepre vinni meg pláne nem!
3/7 anonim válasza:
Én már mióta tudok ülni azóta lovagolok tehát pontosan nem tudom mikor és hogyan tanultam meg vágtázni, de imádok vágtázni.
4/7 anonim válasza:
hú, hát nagyon régen volt, ide tudom kellett tanügetni, könnyű ügetni és könnyített ülésben maradni sokáig. tudnom kellett könnyű ügetés közben kivenni a kengyelből a lábam, majd megkeresni, tudnom kellett körön csak a derék meghúzásával felvenni a lovat.
most hogy belegondolok, hiányzik a régi edzőm :D
5/7 anonim válasza:
Kedves utolsó bocsi hogy megkérdezem de ki volt az az edző? Lehet hogy ismerem legalábbis a módszere ismerős.
6/7 anonim válasza:
Már nem igazán emlékszem, úgy harminc évvel ezelőtt volt. Az biztos hogy terepen vágtáztam először.
7/7 anonim válasza:
A második órán. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem egyből ment. Már első órán simán benne lettem volna, de akkor az edző nem engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!