Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzést így is elkezdhet...

Fegyencedzést így is elkezdhetem? Részletek alul. Lány/21

Figyelt kérdés
Az elmúlt 4 hónapba sikerült lefogynom 10 kilót, jelenleg 69 vagyok. Még így is 10 kiló felesleg van rajtam, így is elkezdhetem a fegyencedzést vagy ahhoz kövér vagyok. A könyv szerint totál kezdők is neki állhatnak. Valamint szerintetek fogyok is ezzel az edzéssel vagy ez inkább olyan pasis-tömegnövelős sport és hagyjam a fenébe, ha csak fogyni és szálkásodni szeretnék? Ez is éget zsírt?

2012. szept. 25. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:

zsírt nem igazán éget, izomépítéshez meg nem elég.

Nyugodtan csináld, állóképességjavító edzés.

Ha még van rajtad felesleg, az olyan mintha + súly lenne a hátadon, így kicsit nehezebb lesz, de no pain, no gain :)

2012. szept. 25. 11:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mehet a fegyencedzés, de szálkásításhoz legyen mellé heti 3-4 aerob edzés is+ szálkásító diéta.
2012. szept. 25. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy "pasis-tömegnövelős sport", olyan jóalakú belevaló csajok emelgetnek olyan súlyokat, és húzódzkodják magukat fel akárhova, hogy csak nézel! Hajrá, csak bátran!
2012. szept. 25. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:

persze,hogy el.

az edzés szempontjából meg nem releváns,hogy mások az ivarszerveid.

a kezdő napi edzések kb 10percesek,uh a cal igénye nem jelentős.

2012. szept. 25. 22:20
 5/5 anonim válasza:

Hülyeség, hogy nem égeti a zsírt, és nem jó izomépítő. Én csinálom már egy ideje, és hidd el: jól látszik :)

A könyvet mindenképp olvasd végig hozzá, sok jótanács van benne, és többször is írja, hogy nők is simán csinálhatják.

És sok sikert kívánok hozzá! :)

2012. szept. 26. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!