Sága kérdése:
Van valakinek valami jó tippje arra hogy hogyan tudnék saját testsúllyal az oldalsó hasizom részemre edzeni?
Figyelt kérdés
A fegyenc 2-ben leírt zászlót ne írjátok légyszi.Úgy érzem hogy elöl már elég erős a hasam,de oldalt kicsit gyengének érzem a hasam.2012. szept. 20. 21:24
1/7 anonim válasza:
Persze , feküdj az oldaladra és mintha felülést csinálnál, a tested arra az oldalra néz amerre forogtál, és a testedet a felül lévő combodhoz emeld.
2/7 anonim válasza:
Hello!
Kis terpesz, karol magastartásban, oldalra döntés. A gyakorlatot és a leírását megtalálod az indiai Jógában, Pavel Relax into strech könyvében, a kínai 8 Brokáttekercs QiGongban is. Valahol nézd meg..
Van még gyakorlat rá, mégpedig a fekvőtámaszhoz hasonló tartás (csak alkaron) kifordulva oldalra - egyik alkarod lent, másik alkarod felfelé nyújtózik, lábaid lent a földön. Ez is oldalsó törzsmerevítőket dolgoztat.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget mentek a zöld jelek.Esetleg széria ismétlésszám,hányszor kéne egy héten ebben tudnátok még segíteni?
2012. szept. 21. 15:37
4/7 anonim válasza:
a hasat elég egy héten 2-3 szor megdolgozni, ahányat megbírsz csinálni.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget.Én is ilyen h-sz-p-re gondoltam csak gondoltam azért rákérdek.
2012. szept. 24. 15:36
6/7 anonim válasza:
Ezt próbáld ki, nagyon hatékony:
tartsd ki minél tovább
másik jó gyakorlat:
7/7 A kérdező kommentje:
köszi az elsőt már más is javasolta de kipróbálom mindkettőt.
2012. szept. 25. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!