Mit csináljak, hogy legyen étvágyam?
Figyelt kérdés
20/F 186cm 75kg vagyok, és ennem kéne rendesen, lenne is mit, de most pl megebédeltem , akkor jó 3óráig minimum nem vagyok éhes, vagy még több ideig, és csak akkor eszek amikor éhes vagyok, tegnap is mielőtt hazaértem iskolából kajáltam hazajövet, és hazajöttem nem kívántam a kaját majd jó 2óra múlva, mamám meg ilyenkor állandóan felidegesít, hogy egyél-egyél mert nem lesz belőled semmi , és hasnolók, de nem vagyok éhes nem kívánom, alig bírok belőle enni addig. mi a fenét csináljak ezzel a gyomorral?2012. szept. 19. 14:16
1/5 anonim válasza:
2/5 poiu válasza:
Miért akarsz hízni? A 186/75 tökéletes.
3/5 anonim válasza:
B-complexet még nem próbáltad?
4/5 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert edzek és nem ártana, pláne ha tömeget akarok növelni és elvileg úgy van , hogy magasság -100 az ideális testsúly, na ha az a 86kiló javarésze izom lenne, az nem lenne rossz, és sovány vagyok szerintem ez a 75 egyáltalán nem jó számomra
2012. szept. 19. 16:02
5/5 A kérdező kommentje:
magne b6 van itthon, az jó ilyenre?
2012. szept. 19. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!