Ennek így van értelme? Szteroid kérdés
Figyelt kérdés
Szó sincs arról hogy szteroidokat akarnék használni vagy ilyesmi csak nem értek valamit velük kapcsolatban, ugye olyankor szintetikus tesztoszteront viszünk be a szervezetünkbe, a szervezet hogy megtartsa a hormonális egyensulyt leallitja a saját tesztótermelést és többszörösére növeli az ösztrogént ennek hatásai a vizesedés meg megereszkedett mell, de amint abbahagyjuk alacsonyan marad a teszto és magasan az ösztro, ebből következnek a mellékhatások ( impotencia stb) kérdem én miért nem éri meg inkább egy ösztrogén kúrát csinálni hisz akkor meglesz a vizesedés ( amit a k***öh mellbicepszesek akarnak) és a saját tesztotermelesed lesz a többszöröse tehát amig csinálod a kúrát nagyon rossz hatásai lesznek viszont annak befejeztével minden k**vajó lesz az előbbi logikán alapulva. Javitsatok ki ha tevedek de nincs benne logika?2012. szept. 15. 15:24
1/5 anonim válasza:
Nem jó a logika. Attól még a te tesztótermelésed nem lesz több, ha ösztrogént viszel be tesztókúra nélkül csak úgy.
A tesztókúra közben eleve megy proviron is, ami az osztrogénné alakulást csökkenti és kúra után meg egyből, sőt közben is mehet hCG és még tamoxifen vagy clomifen tartalmú gyógyszer (utóbbi kettő kúra után), ami visszaállítja gyorsan a saját tesztótermelést, amit a szteroid részben vagy egészben leállít.
De csak úgy ösztrogént nyomni kúra nélkül semmi értelme, mert a te saját termelésednek van egy határa azt nem tudod fokozni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mostmár értem
2012. szept. 15. 15:54
3/5 anonim válasza:
Szívesen. Azok szívják meg és néznek ki sz@rul, akik nem használnak utókúrát és közben sem megy náluk semmi más csak a tesztó.
4/5 poiu válasza:
Szedj ösztrogént és szülni fogsz. Mostantól hívjatok Lorettának (bocs :-). Az ösztrogéntől nem nő az izom, ez a különbség lányok és fiúk között 13 éves kor után (na jó, más apró különbség is van).
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak, nem az östrégéntől gondoltam hogy nő mert nem vagyok annyira hülye, csupán arra gondoltam hogy ugy a javunkra borulna fel a hormonháztartás de montez irta hogy nem igy van
2012. szept. 25. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!