Mi értelme a nike+ futóprogramnak és hasonlóknak?
És aki nem facebook függő?
Maga a kütyü, vagy telefonos app. semmi extrát nem tud szerintem, amiért érdemes lenne cipelni a karomon. Szigeten pl ott a felfestés, máshol meg az ember megnézi google maps-en, hogy vannak a kilométerek, és egy stopperrel nézi mikor éri el őket.
Hát, aki nem Facebook függő, annak marad a stopper. Nem kötelező használni. :)
Egyébként én is így csinálom, ahogy leírtad. Rövid távokon jól beválik. De gondolj bele, ha valaki el akar menni egy 15-20 km-re vagy hosszabb távra, városban, és mondjuk nem előre kinézett útvonalon menne, hanem ahogy jön, úgy "érzésre". Itt már nem árt egy GPS-es kütyü, elég nehéz lenne megjegyezni, mikor merre ment. Ha véletlen van okostelefonja, akkor a Nike+ is egy lehetőség a sok közül. Azt hiszem, tartozik egy chip a cipőhöz (nem tudom, melyik modellhez), és másik tartozékkal a pulzust is tudod mérni. Komolyabb szinten a fejlődéshez ezt is érdemes figyelni. Összesen nem tudom, mennyibe kerülhet ez az egész felszerelés, talán olcsóbb, mint egy GPS-es futóóra. De nem védeni akarom, én a futóóra pártján vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!