Érdemes-e dianabol tablettát szedni?
Szia!
A dianabol erős tömegnövelő cucc, nem kezdőknek való, és az az igazság, hogy egymagában szedve csak vizesít.
Fel tudsz vele pakolni max. 4-5 kilót, ami el is tűnik ha abbahagyod a szedését. Ha elkezded szedni, csak kis adagban ajánlom, max 20-25 mg /nap, és mellette a fehérjebevitelt tartsd maximumon (3-4 g/ testsúly kg.)
Ha azt akarod, hogy az eredmény tartós legyen utána át kell térned más, enyhébb, de tartóssabb hatású termékre, vagy már eleve kombinálni valamivel és tovább folytatni a kúrát.
(mivel májkárosító ezért 8 hétnél hosszabban semmilyen bogyós cuccot nem szabad alkalmazni)
Hogy érdemes -e szedni?
Te tudod, a Te életed. Ha már edzésben, táplálkozásban van pár év tapasztalatod és nem tegnap kezdted az egészet, akkor nyugodtan szedd, de ne várj tőle csodát.
Vannak nála sokkal jobb szteroidok is, sőt az az igazság, hogy a d-bol a legszemetebb ismert kox, de legalább olcsó és könnyen beszerezhető.
csocsi
én még szedem a danabolt
eddig hozott 5 kg izmot szal elég jót dobott
de elkúrtam kicsit mert a 2. héten bebasztam mint állat
és az leis ment egyből és fölöslegbe elment 30 tabletta
meg odabasztam a májamnak meg vesémnekis
ha okosan csinálod akkor nem lehet nagy baj. mellékhatások nálam csak annyi van hogy kicsit kipattanásosodott a hátam ennyi.
Csőváz!
Hogy érdemes-e Danabolt szedni?-A válaszom nem!10 éve gyúrok 182 cm vagyok és 102 kiló,és nem a cucctól.Már kb 2 éve nem tudok rendszeresen edzeni a munkám miatt,csak havi 3-4 edzés,de a súlyom nem megy 100 kg alá.Hogy miért?-Mert nem ilyen szarokból építettem fel magam,ja meg a kajára is odafigyelek.Napi fél kiló hús,400 g zabpehely,3-4 liter víz,kb.60 g jó minőségű tejsavó,6-10 tojás,tészta vagy burgonya esetleg rizs,és érdekes módon jön a tömeg.Ha rendszeresen gyúrsz heti 4-5 napot,napi egy testrésszel 4-5 gyakorlattal akkor elég jó lesz.A lényeg a regenerálódáson van.Napi 2g/tkg fehérje elég a növekedéshez,tőbbet úgysem dolgoz fel a szervezet.A 3-4 gramm csak pénzkidobás.A szénhidráttal kell játszani,annyit egyél belőle hogy a tested ne a fehérjéből nyerje az energiát.Ez kb.5-6 g/tkg.Tolj még napi 10-15 g Glutamint.Ez kb hoz annyit mintha betolnál 200 szem Danabolt,csak ezzel nem baszod szét a májad,meg az így megszerzett izom meg is fog maradni.Ja amit leírtam az nem egy kúra,hanem kb. így kéne legalább kajálni ha valami eredményt akarsz.Ha mégis megállna a növekedés,akkor tarts egy hét pihenőt,az izom csak akkor fog nőni.Karra ne edz annyit mint mellre vagy hátra mert akkor soha nem lesz karod.Ja meg guggolj meg csinálj felhúzást.Hidd el csodákat tesz.A lényeg hogy eddz keményen de ne túl keményen,kajálj normálisan,pihenj nagyon sokat,és akkor te is rájössz hogy nem éri meg danabolt szedni.Ha meg versenyezni akarsz akkor meg szúrni kell de keményen,viszont nem biztos hogy megtérül a dolog.Ha nem tudsz nőni naturálban cucc nélkül,akkor valószínűleg szar a genetikád,akkor már inkább golfozz,és nem baszod szét magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!