Vékony ember már gyenge ember? Bruce Lee
Helló
az a gondom hogy mikor Bruce lee-t hasonlitsák össze mondjuk Mike Tyson-al és akkor miért van az hogy jajj Lee könnyü és gyenge, Tyson egy csapásbol leüti! meg a Kamu történetek hogy Bruce Lee-t sokkan elverték olvastam és egyszer kapot ki 13 évesen, ezútán kezdett el harcművészetett tanulni.
35kg-val Bicepszezett félkarra ami elég jó egy 64 kilós embertől! De a lényeg hogy az emberek 99,9999 Százalékánál
erősebb volt lee,mégha le is tudná valaki győzni.. elég kevés ember létezhet abból a világon! :D
Itt egy Példa lee sebbeségére. http://www.youtube.com/watch?v=yAZSHMvQQnk
Filmekbe visszafogta magát!
Bár az igaz!! Bocsi Én ugy értettem hogy a inkább javitom nem volt "nagydarab" !!
Bruce Lee nem csak erős volt hogy felozófus is!
De ha még meg is verné véletlen valakit Lee-t!!
Én akkor is ött tekinteném a Number 1-nak!!
Állitolag Lee azt mondta Muhammad Alitol kikapna , Én ilyet nem találtam róla hogy ezt mondta / Állitota volna.
Kicsit unalmas már ez a "Bruce Lee a verhetetlen" téma.
Bruce Lee képzett, gyorsa és a tömegéhez képest erős volt. A sok agyament Lee fun viszont megérhetné már, hogy azért lett legenda mert filmsztár lett, nem másért. Semmiféle dokumentált komoly eredménye nincs! 35kg-mal bicepszezett? Látta valaki. Nézzétek meg a 2 incses ütést videón! Nem csak üt, hanem tol! Aki nem sík hülye fizikából, az tudja, hogy mennyire nem mindegy! Egy csomó olyan legenda kering körülötte, aminek semmi bizonyítéka nincs! Ezeket az idióta Lee rajongók találták és találják ki!
Tök fölösleges egy mai K1 vagy MMA harcossal összehasonlítani! Egy UFC küzdelemben kettétörnék egy fél perc alatt! Régi nagymesterek közül is sok volt, aki nagy valószínűséggel játszi könnyedséggel legyőzte volna. Nem szabad mindent elhinni!
35 kilóval bicepszezett?
mármint 2kézzel?
az lófasz teljesítmény.
30al melegítettem be.
ja hogy 1kézzel 35,na az úgy már csakugyan hülyeség akármilyen harcművész is volt.
én súlyzós edzést végeztem tehát előnyben voltam és 28kg os egykezesek voltak a legnagyobbak amik mentek rendesen a 4év alatt,plusz azért nehezebb is vagyok/voltam mint lee.
hagyjuk már ezt az MMA meg UFC-t ami televan szabályokkal utcán meg az össze silyen giga mega szuper harcost simán megkéselnének és igen kettétörnék
és miért ne lehetne lehetséges szerinted miért hívták a harc istenének az élete több mint felét eddzéssel töltötte a 24 órából 8-at szóval csak ezért
Érdekes, hogy saját magukból indulnak ki az emberek és megmondják, hogy bicepszezhetett-e 35kg-al vagy sem, esetleg megverhetné-e a mostani k1-eseket.
Nem hiszem, hogy sok ember lenne aki annyit foglalkozott az edzéssel és a harcművészettel mint ő. Valaki úgy gondolja, hogy mivel 4 éve edz, heti 3-4-szer és neki nem megy 35 kg-al akkor másnak sem.
A fanatizmus remek dolgokra képes.
Általános iskola másodiktól fekvőtámaszoztam, semmi mást, csak azt, gyerekként azt hittem attól nagyon erős leszek, 6. osztályos voltam amikor megcsináltam az első ezer fekvőtámaszt pihenés nélkül. Persze minden nap edzettem amikor csak időm volt rá, amikor anyámék aludtak már én még nyomtam tovább a sötét szobában. Persze mindig meglepődtem, hogy szkanderban még lenyomnak elég sokan, mit tudtam én gyerekként.
Ha ezt a gyerekkori fanatizmusomat egy okos ember irányitotta volna talán egész jó sportoló lett volna belőlem.
Elég sok ember van ugyanigy, edzenek, de nincs benne ész, nincsenek igazi célok. Sajnos igy meg is ragadunk egy szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!