Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vékony ember már gyenge...

Vékony ember már gyenge ember? Bruce Lee

Figyelt kérdés

Helló

az a gondom hogy mikor Bruce lee-t hasonlitsák össze mondjuk Mike Tyson-al és akkor miért van az hogy jajj Lee könnyü és gyenge, Tyson egy csapásbol leüti! meg a Kamu történetek hogy Bruce Lee-t sokkan elverték olvastam és egyszer kapot ki 13 évesen, ezútán kezdett el harcművészetett tanulni.

35kg-val Bicepszezett félkarra ami elég jó egy 64 kilós embertől! De a lényeg hogy az emberek 99,9999 Százalékánál

erősebb volt lee,mégha le is tudná valaki győzni.. elég kevés ember létezhet abból a világon! :D

Itt egy Példa lee sebbeségére. http://www.youtube.com/watch?v=yAZSHMvQQnk

Filmekbe visszafogta magát!

2012. szept. 14. 23:55
1 2 3 4 5
 11/41 Gysmo ***** válasza:
100%
Én senkit nem becsültem le, az itt szóba került sportolókat mind elismerem. Hazai terepen Bruce Lee nyerne, hiszen Tyson egyáltalán nem ért ahhoz a stílushoz :)De ez fordítva is igaz.
2012. szept. 15. 11:52
 12/41 Gysmo ***** válasza:
Bruce Lee étrendjére lennék még kíváncsi :)
2012. szept. 15. 11:54
 13/41 A kérdező kommentje:

Hát Igen igaz!! osztom Tyson a Saját Keretein belül legyőzni szerintem is Lee-t! Lee utcai harcos Tyson meg Boxolo azaz ő

ringen belül szabályokal harcol, Lee meg győzelemre hajt . Mindegy milyen áron de győz gyengepontokat kifigyel és oda támad.

Itt az étrend Wikipédiárol másoltam mai hívatalos!

A testedzés mellett Lee a táplálkozásra is odafigyelt, úgy vélte, ahhoz, hogy a test megfelelő erőnlétben legyen, megfelelő energiaforrásra van szükség, a nem megfelelő táplálék csak lelassítja a testet,f [141] emiatt nem fogyasztott finomított lisztből készült termékeket és pékárut.f [142] Sok zöldséget és gyümölcsöt evett, leginkább a kínai és ázsiai konyha híve volt, kedvelte az osztrigából készült ételeket, a marhahúsból készült steaket, a tofut és a májat.f [143] Rendszeresen fogyasztott táplálékkiegészítőket, például búzacsíraolajat, csipkebogyó-kivonatot, acerolakivonatot, folsavtartalmú készítményeket, különféle vitaminkapszulákat, méhpempőt.f [144] A proteinitalok is részét képezték az étrendjének, ezek általában tejport, tojást, búzacsíraolajat, sörélesztőt, mogyoróvajat, banánt, inozitolt és lecitint tartalmaztak.f [145] Ezen felül különféle zöldségekből és gyümölcsökből turmixolt vitaminitalt is fogyasztott,[146] de szívesen ivott ginzengtartalmú italokat, illetve fekete teát is.f [147]

2012. szept. 15. 12:01
 14/41 anonim ***** válasza:
41%
35kiló egykezessel, 64kilósan... jó lesz az kétkezesnek azt mondom
2012. szept. 15. 17:31
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

nem akarok nagyon okoskodni de szerintem bruce lee-t mai napig nem tudnák megverni. az okok hogy miért?

1. látsz ilyen gyors embert a mai világban? szerintem nem tommy carruthers-től eltekintve

2.az szerintetek nevezhető harcnak amiben szabályok vannak

mert szerintem lehet akárhány kilós testépítő is kinyomja a szemét vagy gégén üti akk mivan ott nyiffan ki.

3. szerintme egy bunyóban nem az a lényeg hogy minnél jobban elviseld az ütéseket hanem hogy hogy védd ki őket és technikai szempontból bruce lee keményebb.

4.bruce lee is volt boxoló nyugat európában és kínában volt meccse csupán ez a kettő mert annyira összeverte az ellenfelét kai 15 kg val vagy többel volt nehezebb nála, hogy rendőrt kellett hívni.

5.másik példa arra hogy nem az izmok teszik a bunyó nagyrészét: haverommal és a NAGYAPJÁVAL aki már 56 éves sétáltunk miskolcon elhaladtunk egy kondi terem előtt 4 testépítő kb mindhárom 100-110 kg ránézésre elkezdett kötekedni velünk haverom nagyapja mind a hármat összepakolta. nos igen 21 éves harc háttérrel és sok gyakorlással ellehet érni dolgokat másrészt a nagy batár izom csak a látvány a szálkás izomzat sokkal tovább birja gyorsabb és nehezeben is fárad el.

5.64 kg nos ez elég kevésnek hangzik de bruce lee mind a 54 kg ját beleadta az ütésbe hangsúlyozom az 1 inchessel is kidöntötte az embert mivan ha egy erősebb vállból indítottat ad? a rugásától a 80 kg-s ember ütőpárnával együtt 9m-t repült ezzel átszelte a medencét és egy virág ágyásban landolt a csávó. tudósok felmérték ah egy ilyen ütést vagy rúgás kap meg valaki az nagyobb sérülést szenved el mintha neki ment volna 70-80 al egy kissebb hummer nem kamuzok tényleg igy van.

összegezve szerintem nem szabad lebecsülni senkit mert az lhet valakinek a veszte

2012. szept. 16. 07:59
 16/41 dirtboy ***** válasza:
100%

Chelios Colt

nekem csak azt indokold már meg hogy miért testépítőt írtál.

szerinted a testépítők harccal foglalkoznak?

nem unalmas még a sok testépítő fikázás,mást se hallani minthogy ez verne meg egy testépítőt az verne meg egy testépítőt,mikorra lesz már világos mindenki számára hogy a testépítés nem a verekedésről szól?

2012. szept. 16. 13:31
 17/41 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat!! Igen Bruce Lee ténleg igazi harcos volt, !
2012. szept. 16. 15:00
 18/41 anonim válasza:
Azt hol írja hogy Bruce lee csak 64 kg volt? Amúgy szerintem is ő volt a harcművészet mindenkori bajnoka. És gyönyörű férfi volt. :)
2013. márc. 29. 17:34
 19/41 anonim ***** válasza:
Am eléggé gyér a kérdés, mert úgy írtad, hogy vékony(mintha mondjuk szomszéd kispistike 2éve még 6.osan 160centisen dagi volt, aztán megnőtt 8.os korára 180centire, és milyen sovány lett) bruce lee szálkás volt. ennyi . ha nem edzel akkor sehogy se fogsz hozzá hasonlóan kinézni, akár hogy is gondolod.
2013. márc. 29. 18:47
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
163-165 centihez egy 65 kilós atomszálkás test nem éppen sovány-vékony.
2013. márc. 31. 00:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!