Hogyan lehet futás közben az orromon venni a levegőt?
Figyelt kérdés
mindenhol olvasom hogy futás közben orron be szájon ki kell venni a levegőt. most ezt komoly? hát hogy? megfulladok, már nem egyszer próbáltam de amikor elkezdek egy picit is fáradni akkor muszáj a számon vennem a levegőt különben megfulladok. én ezt nem értem. valamit rosszul csinálok vagy mi? hogy képes erre bárki is?2012. szept. 13. 19:06
1/4 anonim válasza:
vagy be van dugulva az orrod vagy nem elég az a mennyiségű levegő amit be tudsz szívni az orrodon
légzésgyakorlatok esetleg segíthetnek
2/4 anonim válasza:
Tegnapelőtti videó pont erről:
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a videót.
2012. szept. 13. 21:47
4/4 A kérdező kommentje:
egyébként nem vagyok asztmás de mégse megy orron keresztül a dolog. lehet csak gyakorolnom kell
2012. szept. 13. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!