Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lány kondizik?
Figyelt kérdés
Bicepszre szeretnék2012. szept. 11. 12:49
11/17 anonim válasza:
Kötelezővé kéne tenni kábé...
Egyetértek azzal, hogy ettől csak nőiesebb lesz, nem férfiasabb.
Meg persze azzal, hogy minden testrészre edzünk!
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és egyéb kedves megjegyzéseket :)Igen, rájöttem, hogy nem csak bicepszre kell edzenem,hanem az egész testre csak félek, hogy még jobban lefogok fogyni,ami már nem lenne jó, mert 46 kiló vagyok. Megpróbálomvalahogy összehozni, hogy többet fogok enni és ehhez arányosan edzeni, úgy hogy több ne menjen le a súlyomból.
2012. szept. 11. 18:00
13/17 anonim válasza:
Ööö, az izmosodást úgy szokták csinálni az emberek, hogy közben izmosodnak, nő a tömegük, ezért hívják tömegnövelésnek. A lényeg a kaja, kulcsszó: tömegnövelő étrend. Ha betartod, nemhogy fogyni nem fogsz, hanem hízni, és mivel edzel, nem zsírt hízol inkább, hanem izmot, azaz jó alakod lesz!
14/17 anonim válasza:
Így van, tömegnövelő étrend kell és izmosodni fogsz, nem pedig fogyni.
15/17 anonim válasza:
Kérdező: a rizsmennyiség növelésével vagy csökkentésével pontosan be tudod lőni a súlyod.
16/17 sanyi vagyok 9454 válasza:
Nekem mindegy csak nálam ne legyen izmosabb xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!