Boxzsák kérdés? Segíts!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék itthon boxolni, és emiatt venni egy boxzsákot. Kezdő vagyok és lány. Az interneten nézelődöm, de mivel nem értek hozzá ezért szeretnék segítséget kérni. Mekkora boxzsákot ajánlanátok kezdőknek(emeletes házban lakom, ha esetleg ez számít valamit hogy hova van felfüggesztve) melyik a jobb a textil, bőr, vagy láttam ilyet, hogy kamionponyva..Ha valamit kihagytam volna, amiről csak tudtok tájékoztassatok légyszi. Köszi.
2012. szept. 10. 20:11
1/3 anonim válasza:
súlyra legyen a testsúlyod fele minimum.
jó a műbőr is.
2/3 anonim válasza:
Emeletes házba szerintem jobb az a fajta speedball, aminek mind a két vége rögzített. 8-10e forintért lehet kapni.
3/3 Boxzsák készítő Zoli válasza:
Szia Boxzsákokat készítek, bőrből és műbőrből. Annyit tudok segíteni, általában 30, 35, 40, átmérőkben vannak, a kerületük 90cm 110cm 125cm. A 30-as elég virsli nagy magasságban viszik, mert rúgják is szeretnék, pl.: 30X150cm, vagy gyerekeknek a 30x100 alap zsák. A legtöbb zsákot a közepesből viszik 35x120cm, jó a magmaság és már látványosabb a vastagság, ezt ütni és rúgni is lehet. A 40 átmérőt csak boxolok viszik csak ütni. Ami még nagyon fontos, az eredeti boxzsák bőrből készül és bőrrel van töltve. Manapság viszont szabászati hulladékkal, a homokot felejtsd el, csak aki a Rocky látta az hiszi. Még az ár nagyon fontos, a bőr jóval drágább, és a minőség. Remélem tudtam segíteni! Ha érdekel neked is csinálhatok otthonra egyet. A neten meg tudsz találni. Légrádi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!