Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ezzel az edzéssel milyen...

Ezzel az edzéssel milyen fejlődést tudok elérni?

Figyelt kérdés

Naponta:

-6km futás

-itthoni erősítés kb. 1óra(fekvőtámasz,felülés...stb.) -zsákolás kb. ez is 1óra (40kgos boxzsák)

Mi a véleményetek?

Sokan mondják hogy, ez sok még nekem naponta de én érzem azt hogy, képes vagyok csinálni. Persze estére elfáradok és átlagosan 10-11órákat alszom.

Valamint nem szoktam diétázni se protein meg ilyen porokat enni. Rendesen eszek mint 1 átlagos ember.

14/F

2012. júl. 12. 19:47
 1/5 Gyakor ***** válasza:

Mondjuk jó lenne tudni: mi a célod? De 14 évesen egy fasza fittséghez, meg erőnléthez mondhatni jó.

Az utolsó két mondatot meg inkább hagyjuk is. :)

2012. júl. 12. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagy állóképességed lesz maximum. Ha izomnövelés is a cél, akkor az "erősítés" után nem nagyon kellene futkározni, hanem esetleg heti 2-3 aerob edzés legyen az erősítő edzéstől távolabb. Egyébként az étrend fogja meghatározni a nagy részét a fejlődésednek.
2012. júl. 12. 19:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Első hozzá szóláshoz csak annyit fűznék hogy, egy megfelelő erőnlétem legyen hátha valamilyen sportba vágom a fejszémet a jövőben.

Második hozzá szóláshoz azt mondanám, hogy mivel nyár van és nincs semmi dolgom reggel 8kor indulok futni délben erősítek és rögtön utána zsákolok (ütés,rúgás)

2012. júl. 12. 20:25
 4/5 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy milyen intenzítással tudod ezeket végrehajtani.Lehet, hogy jobban járnál pl. ha az erősítés után egy kiadós nyújtást csinálnál és csak egy kis levezetésként zsákolnál pár percet. A "fő" zsákoló napodon(ami heti 3 max 4 alkalommal bőven elég )pedig robbanékony gyors zsákolást csinálnál akár "bukásig". Persze ez után ha igazán jól csinálod egy kicsit hosszabb pihenő kell.
2012. júl. 17. 00:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Milyen hatékonysággal? Eléggé bírom és amikor úgy érzem nem bírom az akaraterőm az igen erős így folytatom.
2012. júl. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!