Milyen súlyú, magasságú boxzsákot vegyek?
-adataim: 75 kg 180 cm
-állóképesség javítása valamint kis kardiós mozgás céljából venném
-Ha van jó minőségű olcsó tippetek, linkeket is szívesen fogadok.
Szia Boxzsákokat készítek, bőrből és műbőrből. Annyit tudok segíteni sokan kerestek meg már azzal, hogy 160x40, 180x45 zsákot szeretnének, mindig kérdezem miért, hogy el ne szálljon ez a válasz. Hatalmas legyen, és kész. Pedig a zsáknak élni kell veled, mozogni, nem pedig mint egy betontömb. És amikor meglátják, az sajátjukat mondjuk egy normál 120x35 zsákot és 45-50 majd elájulnak, mekkora és milyen nehéz.
Még pár dolog ha érdekel!
Általában 30, 35, 40, átmérőkben vannak, a kerületük 90cm 110cm 125cm. A 30-as elég virsli nagy magasságban viszik, mert rúgják is szeretnék, pl.: 30X150cm, vagy gyerekeknek a 30x100 alap zsák. A legtöbb zsákot a közepesből viszik 35x120cm, jó a magmaság és már látványosabb a vastagság, ezt ütni és rúgni is lehet. A 40 átmérőt csak boxolok viszik csak ütni. Ami még nagyon fontos, az eredeti boxzsák bőrből készül és bőrrel van töltve. Manapság viszont szabászati hulladékkal, a homokot felejtsd el, csak aki a Rocky látta az hiszi. Még az ár nagyon fontos mennyit szánsz rá, a bőr jóval drágább, és a minőség. Remélem tudtam segíteni! Ha érdekel neked is csinálhatok otthonra egyet. Sok helyen megtalálód a válaszaimat, vagy engem a neten. Üdvözlettel: Légrádi Zoltán
Szia Zoli!
Az egyik kommentben olvastam, hogy készítesz boxzsákokat. Érdekelne, hogy nekem milyet tudnál ajánlani, illetve mennyiért. 171 cm vagyok, 68 kg, LÁNY. Lassan 4 éve kick-boxolok, tehát ütni és rúgni is szeretném.
Előre is köszi.
üdv: Dóri :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!