Margiszigeten miért olyan lassú mindenki?
Figyelt kérdés
Neten mindenhol azt olvasom, hogy fél órán felül csak a kezdők futnak. És 20-28 között írja mindenki a saját idejét. Ehhez képest én, aki 29:50 és 30:30 között futok mostanában, az emberek 98%-át leelőzöm.2012. szept. 5. 21:46
2/6 anonim válasza:
Azok írják ki az eredményüket, akik büszkék rá, akiknek fontos. Egy csomóan csak kimennek kocogni egyet, én pl. nem is szoktam nézni az időmet, zenét hallgatok, gondolkozom futás közben, nem az a célom, hogy minél gyorsabb legyek. De sokan járnak azért, hogy fogyjanak, azoknak sem a gyorsaság lényeg, meg sokan edzetlenek, a 30 perc azért elég jó idő.
3/6 NagyonGonosz válasza:
Kevés a profi. A Margit-sziget tipikusan az a hely ahová mindenki lejár futni. Mondjuk én főleg fiatalokat szoktam látni.
4/6 anonim válasza:
Muszáj 30 percen belül lenni, hogy ne kelljen fizetni a parkolásért :)
Vagy már nincs ingyenes félóra?
Én fénykoromban 26 perc alatt futottam, de nem nagyon előzgettem így sem.
Nem lehet, hogy a sétáló turistákat is beleszámoltad?
5/6 anonim válasza:
ugyanúgy voltam,mint az utolsó.
csak az motivált,hogy fél órán belül legyek a parkolás miatt.
aztán persze volt olyan,hogy olyan sor állt a parkoló kijáratánál,hogy fél perccel átléptem a fél órát miatta,és hiába pampogtam,kifizetették velem a parkolást a rohadtak.
én is 24-28 között futottam,de csomószor eltéptek mellettem mások.
6/6 MrPifta válasza:
Azok, akik rohannak vissza a parkolóórához, miért kocsival mennek? Fussatok haza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!