Ezek közül melyik a legjobbak? Mert mindenki mást ajánl!
Valami 10ezer körüli protein kéne 3-4kg-s(kb ennyiben vannak). Valaki a powertrack proteint 4000g(kerekítve:10ezer)
Valaki ezt ACTIVLAB MUSCLE UP 3500G (11ezer ft).
valaki full force-t.
Valaki cytogen-t amit már csak pár helyen lehet kapni.
Valaki ezeket elásná jó mélyre, akkor most hogyan van ez?:D Nem értek olyan téren ezekhez hogy még nem használtam ilyeneket. :) És mint minden vásárló én jó minőséget szeretnék minél olcsóbban. :) Mert sajnos 25ezer ft-os 100% wp pro-ra nem telik:/
Légyszíves segítsetek!:)
Jah és sok olyan termék van amiben 90% szója és nem tejsavó:/
Már több kérdést is írtam ezekről, de nem tudom hogy mi tévő legyek mert mindenki mást mond:O Köszönöm!
ACTIVLAB MUSCLE UP 3500G
Definiáljuk, mit értünk protein név alatt. Állati, növényi eredetű fehérjék, és ezek különböző kombinációja aminósavakkal (is). Mit nevezünk tömegnövelőnek. Protein + szénhidrát + creatin + sok minden más a dobozban.
50g/adagot ajánl, mint egy alap tömegnövelő dizájnernél.
Oldjunk fel 50 g (3 lakás intézkedések) 200 ml vizet vagy tejet. Használ kétszer naponta, főleg a reggeli és után fizikai erőfeszítés.
én activlabot vettem nemrég.
a myprotein is jó de az nagyobb kiszerelésben van és úgy már nem 10ezer körüli az ára,főleg ha ízesített kell.
dirtboy
ebben igazad van, de hosszabb ideig is eltart
ez így van csak kérdés hogy most van e annyi pénze hogy megvegye,de ezt majd a kérdező tudja.
megéri azt venni ha most egyben ki tud érte annyit fizetni,ha nem akkor marad a muscle up.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!