Mennyi idő alatt következik be változás?
Kicsit kevés az info. Ha sok a zsír a fenekeden az nem fog ettől eltűnni. Izmosabb lehetsz tőle, de ha finom puha zsírpárnácskák fedik a popód, akkor nem fogod feszesnek érezni. Helyi fogyás pedig nem létezik, remélem ezt Te is tudod. A mozgás nagyon jó amit végzel, de önmagában nem elég "próbálni kizárni az édességeket", ki is kell zárni őket, a szénhidrátokat pedig minimalizálni, amennyiben valóban van rajtad zsír. Értsd, offolni kell egy időre:
- Rizs (rizspufi is)
- Burgonya
- Tészták
- Péksütik
Gyümölcsöt is csak napi 1-et.
Sovány húsok, halak, zöldségek, sovány felvágottak, sovány túró mehet ezerrel, esetleg kevés sajt, tejtermékek. Joghurttal vigyázz, a többség tele van nyomva cukorral!
acm-mel egyetértek. Zéró édesség. Ha rádjön a nyssolás, rágcsálj zöldséget, vagy egyél (kevés) magot. Hetente 1 kilót fogyhatsz.
A lépcsőzés is jó a fenéknek.
köszönöm a válaszokat :)
"az édességeket próbálom kizárni" mondatot úgy értettem,hogy cukor beteg vagyok és diabetikus édességeket szoktam enni nagyon néha ha megkívánom,de nem sokszor.
azért nem csak az étrenddel lehet itt gond.
ha minden nap tudsz guggoló edzést végezni,akkor nincs rendesen megdolgozva az izom.
én saját testsúllyal guggolok,de még így is jó 2-3 nap,mire tudnék újra edzeni lábra,mert olyan izomlázat csinál a farizomba combomba.
régen amikor meg súllyal guggoltam,nem is ment volna lábedzés heti 1nél többször.
szóval a guggoló edzésedet is rendbe kellene tenni szerintem ha eredményt akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!